Inlägg från: Neelah |Visa alla inlägg
  • Neelah

    Jag längtar till jul!!!

    Förra året tog jag inte ner julgardinerna alls. :)

    En julfilm du borde se är "Mrs. Santa Claus" med Angela Landsbury - en av mina favoriter. En annan jag gillar är "Polarexpressen" och naturligtvis de filmer du nämnde i din trådstart.

    Just nu håller jag på att planera hur vi ska dekorera i vårt nyrenoverade vardagsrum :)

    Jag älskar också julen! 


    Följ dina drömmar var de än leder
  • Neelah

    Jag såg en röd långtradare med massor av lampor idag och tänkte genast på coca-colas julreklam. Jag dricker inte cola, men jag gillar reklamen. :)


    Följ dina drömmar var de än leder
  • Neelah

    Jag hittade en fin röd bricka idag som jag ska dekorera med ljus och pynt, men mannen säger att jag inte får ställa fram den än, så medan jag väntar håller jag på att virka en jullöpare till vårt vardagsrum.


    Följ dina drömmar var de än leder
  • Neelah
    Mettan69 skrev 2010-09-16 08:37:46 följande:
    Vi har alltid en utegran hemma hos oss och jag tycker det är såå underbart mysig att titta ut och se den gnistra i snön. Förra året fick den ju verkligen chans till det också. Var tom tvungen att ta bort snö från den ibland för det blev för tungt för den. Drömmer 

    Det blev ju tyvärr lite varmare precis runt julafton för jag försökte göra islyktor som jag hade på trappen på julafton när folket kom till oss men de smälte nästan bort helt. Bara någon dag efter så blev det kallt igen. Skrikandes
    Jag vill också ha en utegran, eller rättare sagt, jag har två stora enar utanför verandan och jag skulle så gärna vilja ha belysning i dem. Men vi har ingen utebelysning. Det finns uttag och lampor där ute, men av någon anledning funkar de inte och just nu måste vi prioritera annat än utebelysning. Jag får väl göra snölyktor och fortsätta ha mina lyktor på utetrappan.
    Följ dina drömmar var de än leder
  • Neelah
    Candygirl xxx skrev 2010-09-16 09:31:53 följande:
    Men åh vad tråkigt fast islyktor är ju fina dom med såklart.  Men har du tur och kollar runt lite i affärerna då och då när dom börjar att julskylta så kanskedu hittar något billigt. Närmre jul brukar många affärer tjuvstarta rean på julsakerna. Jag har gjort lite fynd genom åren. Bl a så hade Hemtex rea redan första advent på all belysning så jag köpte två adventstjärnor för priset av en. På Willys för några år sedan köptes en utomhusslinga för endast 10 kr. Den funkar kanon fortfarande.
    Fast grejen är att vi inte har något fungerande uttag - alltså ingen ström utomhus. Ljusslingorna har vi nog råd med, men en elektriker som fixar elen är lite dyrare.

    Men, som du säger så är det fint med lyktor också. :) 
    Följ dina drömmar var de än leder
  • Neelah
    Bjornis skrev 2010-09-16 15:09:51 följande:
    Man behöver inte va ihop med en elektriker för att få ett nytt uttag. Haha. Men han kanske BORDE va elektriker!
    Om det hade varit inomhus så hade jag inte tvekat att göra det själv, men utomhus... näe.
    Följ dina drömmar var de än leder
  • Neelah
    littlemisstrouble skrev 2010-09-16 16:32:57 följande:
    Hej får man hänga på här i tråden?
    Bara du gillat julen så. :)
    Följ dina drömmar var de än leder
  • Neelah

    Den måste bli extra god med lingongrädde... Jag har sparat receptet.


    Följ dina drömmar var de än leder
  • Neelah
    littlemisstrouble skrev 2010-09-17 13:00:52 följande:

    ">



    här är min julfavoritmusik alla kategorier. njut av en liten bit av julen och vackra bilder till
    Jussi är fantastisk. Själv gillar jag Jackson 5:s julalbum och den här låten som Michael Jackson spelade in när han var 12-13 år (barndomsminnen) 
    ">



    Men det finns massor av bra julmusik och vi har en hel hög CD-skivor som spelas varenda vaken stund innan, under och efter jul.
    Följ dina drömmar var de än leder
  • Neelah
    Mariohn skrev 2010-09-17 13:12:04 följande:
    Frusen och överlycklig är jag Gick nyss med mitt lilla hjärta  och hämtade nycklarna till nya huset. Underjävlabart! Det är svinkallt så jag fick plocka fram stora varma åkpåsen och sätta på honom mössa och kofta. Själv glömde jag bort mig och hade bara en långärmad tröja. Det blåste och regnade iskallt och jag känner verkligen att sommaren är över nu. *dansar och packar lådor*
    Grattis! Jul i nytt hus är underbart. Vi firade vår första jul här i huset för tre år sedan och det var nåt alldeles extra - man kan dekorera en massa mer i ett hus känns det som.
    Följ dina drömmar var de än leder
Svar på tråden Jag längtar till jul!!!