Inlägg från: EeMe |Visa alla inlägg
  • EeMe

    Jag längtar till jul!!!

    Åh! Denna julen komemr förhoppningsvis bli FANTASTISK!

    Vårt hus har julkänsla, nästan alla som kommer hit (oavsett årstid) utbrister "tänk att fira jul här". De senaste två åren har vi hållit på och renoverat som galningar och det har varit en förbaskad röra varför jag inte pyntat alls - det har liksom inte varit roligt. men NU! Nu är vi snart färdiga och jag ser fram emot en STOOOOR gran, fina dekorationer och bjuda på julkalas! Förhoppningsvis kommer jag vara relativt höggravid (hoppas på plus denna mån, dvs BF slutet av feb) och jag ser hur jag står vid spisen med en röd klänning och rutigt kort midjeförkläde över magen... Mmmmm!

    kanske kan jag lyckas med att få självaste julafton hemma, men kanske lugnar vi oss ett år till, så att köket också är klart!

  • EeMe
    Squirrel Nutkin skrev 2011-05-26 17:31:05 följande:
    Åhh, va mysigt å fira jul i ett nyrenoverat hus, EeMe!
    Ja... jag drömmer... Vi har ett relativt gammalt hus och har inrett och renoverat på gammalt sätt och känner att det kan bli en fin och traditionell jul (som jag skrev med klänning och förkläde )

    MEN mitt aber VARJE jul... klapparna... Speciellt mannen är svår... jag har ångest redan, sedan har han mage att fylla år i början av januari också, så DUBBEL ångest...

    tips?
  • EeMe
    Squirrel Nutkin skrev 2011-05-26 20:18:32 följande:
    Hahaha, min sambo fyller också år i januari! Jag kan inte anvænda januari-lønen att køpa fødelsedagspresent heller eftersom han fyller innan utbetalningsdatum, så det blir ju både jul- och fødelsedagspresents-inkøp innan jul, gaaahh. Jag brukar lægga kvantitets-krutet på julklapparna och sen køpa en present till fødelsedagen som ær lite "finare".
    Ja, så försöker jag också göra... Sen är det så dumt för jag får alltid fina och bra presenter av honom så då får jag ännu mer ångest....

    well well, får se vad jag hittar på i år...
  • EeMe
    carwho skrev 2011-05-31 09:23:09 följande:
    Vi har oxå en bäbis i år Hjärta Å jag har lovat mig själv att mina barn ska få riktiga "Bullerby-jular" så i år slår vi på...ännu större! *skratt*
    hahaha!

    Som sagt, jag hoppas på att få göra en bullerbyjul, men kasnke det inte blir förrän nästa år... Vi får se!

    Längtar i alla fall!

    vad brukar era män få i julklapp?
  • EeMe

    Jag längtar särskilt till jul nu, kommer förhoppningsvis vara relativt höggravid (bf runt 20/2) så ska bli mys att sitta där med en stor fin mage - förra året satt jag med kramper efter MA så det var inte så lajbans.


     

  • EeMe
    Frökenolson skrev 2011-07-06 19:54:57 följande:
    då är vi två, denna julkommer bli mycket bättre än förra!

    göttans! När ska du ha?
  • EeMe
    Frökenolson skrev 2011-07-07 07:58:37 följande:
    tredje januari..
    Det är en bra dag! Min mans födelsedag!
  • EeMe

    jag tror att jag kommer vara en tråkis även i år... Det lutar åt att det blir först nästa år som det blir baluns på gården, men det är ju ganska bra - så kan jag handla MASSOR av pynt och plock på rean sen (som iofs börjar typ innan jul...)

Svar på tråden Jag längtar till jul!!!