Inlägg från: BloodyDisgusting |Visa alla inlägg
  • BloodyDisgusting

    Jag längtar till jul!!!

    Jag längtar ihjäl mig efter juletid. Sitter nu och lyssnar på lite klassisk jul musik. Bla Frank Sinatra och Nat King Cole. För första gången där jag bor så kommer att det vara en stor julmarknad från och med 9 dec fram till jul... vill att det ska vara nu

  • BloodyDisgusting

    Nu har jag skrivit listor på vad som ska handlas inför jul. Tänkte som slå på stort när det gäller julpynt. Tror jag ska köpa det mesta på Åhlens och på Rusta.
    Maten som ska handlas och lagas är också planerad samt vad som ska bakas.
    Tänkte baka rocky road, lussekatter, mjuk pepparkaka, wienernougat och diverse knäcksorter! Oj vad jag längtar!!!

    Julmusiken i år kommer enbart vara gamla amerikanska klassiker såsom sinatra, nat king cole, bing cosby och louis armstrong etc.

    På tisdag ger jag mig ut för att försöka hitta åt allers julspecial. Visst kommer Amelia Jul ut i nov? 

  • BloodyDisgusting

    Ska genast sätta mig framför tvn. idag har det bakats lussebullar, kokats knäck och bakat wienernougat! Mums! Ikväll ska jag se Grinchen

  • BloodyDisgusting

    Måste nog baka mer mjuk pepparkaka. Den går åt som smör här. Lussekatter är det fortfarande gott om som tur är. Blev en hel del första vändan. Mer knäck måste kokas för dom åts upp direkt.

  • BloodyDisgusting

    Kokade sista lasset med knäck igår. Den fick koka i 2 timmar och 10 minuter. Har aldrig ätit godare knäck tror jag. Har även bakat en till mjuk pepparkaka :)
    Idag ska jag julstöka bort det sista.. Måste handla lite saker som fattas och sedan städa golven. Måste ner i förrådet för att hämta lite mer julgrejer :)
    Vill ställa upp granen men vet inte om katterna låter den vara :( Hur gör ni med gran ni som har katter?? 

  • BloodyDisgusting
    Candygirl xxx skrev 2011-12-23 21:26:19 följande:
    Kokade du knäck i 2 timmar och tio minuter? Blev inte den väldigt hård då?

    Våran katt låter bli granen. Visst, han är nyfiken och går fram och luktar och så. Ser jag på honom att han "ser busig ut" säger jag NEJ med bestämd röst. Då vet han att  det är är "förbjudet" att busa där. Antingen så går han därifrån eller också så lägger han sig under granen på julgransmattan och sover en stund Katt
    Nej. Kokade väldigt mycket knäck och hade en liten kastrull. Kokade på 2:an hela tiden så det tog sin tid.
  • BloodyDisgusting

    Haft det trevligt. Julafton blev mysig. Lite fest på kvällen. Igår blev det bara film och mys. idag har vi parmiddag. Jag ska bjuda på lasagne.

Svar på tråden Jag längtar till jul!!!