Inlägg från: Mammatilltvåprinsar |Visa alla inlägg
  • Mammatilltvåprinsar

    Jag längtar till jul!!!

    Vad roligt du skriver, skrattade högt åt det med skägget:) jag älskar också julen! Börjar planera pyntet i september. Men hur jag ska få maken att få med på skäggiden vet jag inte.

  • Mammatilltvåprinsar

    Nu har vi pratat med alla delar av släkten och det är officiellt bestämt att vi firar med min släkt (ja!) här i vårt nya, fina hus i lugn och ro. Vi har flängt runt i sju år, minst två ställen/julafton. Förra året anlände vi med två trötta och storgråtande barn till firande nummer två. Skitkul:( MEN i år, då får vi ta det lugnt och bara mysa. Nu jäklar ska här planeras, bakas, lagas mat och njutas!

  • Mammatilltvåprinsar

    Har beställt hemkörning av mat och julgran, beställt julstädning och slagit in alla julklappar. Nu ska jag jobba några dagar till och sen ägna mig åt barnen. Kanske bakar vi julgodis eller pepparkakor men allt är fixat så vi har ingen måsten. Ska bara njuta av lugnet, varandra och julen.

  • Mammatilltvåprinsar

    Vi har tre födelsedagskalas att ordna mellan 10 och 21/12 varje år så jag har lärt mig prioritera. Sen kan jag bli väldigt stressad och har jag väl börjat snurra upp blir det inga vettiga propotioner och jag kan dessutom inte stressa ner hur som helst. Jag skriker på folk och får migrän. Det är inte ok att må så och behandla sin familj så, därför tillåter jag inte mig att bli så stressad om jag kan låta bli. Så ni förstår att det är välinvesterade pengar:)

  • Mammatilltvåprinsar

    Min man kom glad i hågen ner från vinden igår: Jag har hittat julpyntet! Jaha sa jag, men jag har aldrig varit på vinden, vårt pynt är i källaren. "Då har vi dubbelt så mycket" utbrast min man lyckligt. Måste vara förra ägarna av huset som glömt kvar sitt:)

  • Mammatilltvåprinsar

    Har satt upp allt adventspynt och hängt upp 24 små paket i gardinstången (presentkalendervariant). Imorgon ska jag fixa adventsljusstaken, tänkte blockljus och polkagrisar. På fredag ska jag hämta barnen tidigt och baka pepparkakor, koka kola och göra blåbärsglögg. Längtar!

Svar på tråden Jag längtar till jul!!!