Inlägg från: MrsTM |Visa alla inlägg
  • MrsTM

    Jag längtar till jul!!!

    Hoppar in här! Har börjat googla inspirationsbilder till de hemma-scrappade julkorten som jag ska sätta igång med i oktober! Så fort sommaren är slut och hösten lägger en regnig grå filt över allting börjar man längta efter julmys som bara den, eller vad säger ni? Tomte

  • MrsTM
    Frökenolson skrev 2011-09-20 14:56:10 följande:
    MrsTM skrev 2011-09-20 14:40:52 följande:
    Hoppar in här! Har börjat googla inspirationsbilder till de hemma-scrappade julkorten som jag ska sätta igång med i oktober! Så fort sommaren är slut och hösten lägger en regnig grå filt över allting börjar man längta efter julmys som bara den, eller vad säger ni? Tomte
    jag har lagt in en bild några sidor tillbaka på ett gäng av mina julkort, har gjort många efter det, men lite inspiration kanske man kan bistå med. Fast det är klart, man kan ju ha olika smak :)
    Lycka till med scrappandet, jag har redan börjat höstmysa för fullt.. längtar som en toka till advent!
    Tack för inspirationen, de är underbara! Älskar gammaldags motiv, är det bokmärken du använt?

    Förra året hade jag en ganska rolig design på julkorten, nämligen mönsterklipp. Typ mönstrad botten och sedan enfärgat papper som man klipper i form av en julstrumpa, ett par vantar, en ängel, etc etc. Därefter dekoreras mönsterklippet med band, pärlor etc.
  • MrsTM

    Jag är så sugen på julkonsert! Körsång med glada amatörer eller stor baluns med känd(a) artist(er) spelar ingen roll! Någon som har sett något riktigt bra de senaste åren och kan tipsa? Bor i Göteborg så de flesta kända namn kommer hit, men stadens körer och amatörsångare gömmer garanterat också många juveler.

    Själv kan jag tipsa om chalmers-körerna, de gör fantastiskt bra julkonserter.

  • MrsTM

    I julas när jag precis hade börjat med spotify och sökte på julmusik lyssnade jag på några av Carolas julsånger. I vanliga fall har jag svårt för henne, men detta var verkligen bra! Sök på "Jul i Betlehem" och lyssna särskilt på underbara sången "himlen i min famn". Handlar såklart om Maria och Jesus, men borde tilltala alla föräldrar.

  • MrsTM
    SunnyBunny skrev 2011-09-23 13:03:43 följande:
    I somras fick jag 3! stora lådor av en släkting med julsaker! Har inte öppnat dem än och sorterat men förstå hur spännande! Ska tydligen vara en hel del gammalt som gått i arv!
    Åh så underbart! Undrar var mina farföräldrars julsaker tog vägen, ska fråga pappa!
  • MrsTM
    Carolaj83 skrev 2011-09-27 09:15:07 följande:

    ni som redan planerat vad ni ska ge bort i julklapp

    vad har ni tänk ge era föräldrar /svärföräldrar? 


    Mina föräldrar får nästan bara upplevelser nu för tiden:
    - Vinprovning
    - Chokladprovning
    - Presentkort på Ticnet

    Mycket uppskattat!
  • MrsTM

    Tipsa gärna om ni ser någon fin elektrisk ljusstake någonstans! Inte de vanliga trekantiga utan någon lite roligare, men helst så att man kan ställa den i fönsterkramen.

  • MrsTM
    Frökenolson skrev 2011-09-27 12:43:02 följande:
    de hade gööör fina på ullared, lite högre på fot. Gammeldags.
    Men även mer morderna också.
    Förra året var jag förvånad över hur snygga adventstakar de hade på bauhaus..
    Åh, julshoppa på Ullared vore ju perfekt! Har tänkt åka dit hur många gånger som helst, men det blir aldrig av. Första och enda gången jag var där var jag 17 år, det var år 1997...! Skäms
Svar på tråden Jag längtar till jul!!!