Inlägg från: Koppkaka |Visa alla inlägg
  • Koppkaka

    Jag längtar till jul!!!

    Candygirl xxx skrev 2010-10-17 19:54:40 följande:
    Idag såg jag att dom tagit fram julsaker på vårat Ica Maxi. Sambon sa då att det hade dom gjort i förrgår,själv så var jag uppe i Sthlm då och såg på Ladies night. Jag och vänninan besökte en del affärer bl a Åhléns City igår innan vi åkte hem igen. Där fanns inga julsaker än  vad jag såg iaf.
    "Muttrade" lite (för syns skull) att det var lite för tidigt för julsaker. Sambon höll med men gick dit för att kolla lite. Självklart så hängde jag på och kollade lite jag med. Sen så lutar han sig plötsligt fram emot mig, ler och säger:
    - Du längtar efter julen va, erkänn?
    - Ja, såklart svarar jag. Och det har jag gjort ett  bra tag nu.
    Vilket han dessutom redan vet om  

    Förresten angående julmust. Sambon har en kompis som säger att julmusten är mycket godare om den har blivit "lagrad" ett tag. Tydligen så hade kompisen druckit julmust som var några månader gammal som smakade GODARE än vanlig. Är det någon annan som har testat? Själv så måste jag ju naturligtvis testa.
    Då måste de flaskor vi har i skåpet kvar sen förra året vara SUPERGODA! Haha.
  • Koppkaka

    Årets första tomte har inhandlat idag, från Jula som har massa fina och prisvärda julsaker Har tänt doftljusen som rikligt doftar av jul, smyglyssnar på julmusik (fast jag ALLTID brukar vara stenhård med det annars, att inte före första advent! Iår toklängtar jag så jag kan inte hålla mig!).
    Jag har även köpt pepparkakskrydda som jag kryddar mitt kaffe med, samt tänkte bara pepparkakscupcakes sen. Mysiga, härliga jul! 

  • Koppkaka
    Pigelinen skrev 2010-10-31 16:20:10 följande:
    Det är superenkelt... på www.hoppetsstjarna.se/stoed-oss/ge-en-gava/ju... står det hur man gör.
    Vi tog en banankartong och så har vi börjat packa i lite blandat som vi har köpt, hittils har vi lagt i en Fleecfilt (la den i botten), tandkräm, tandborstar, schampo (dam o herr) tvål, hårborste, hårband, flera sorters godis, målarböcker, kritor o pennor. sen ska vi lägga i lite mat också. Man fyller med precis vad man vill, de finns ju förslag på hemsidan,... sen när den är full så skriver man ut en talong p hemsidan (för att få ett rabatterat pris på bussgods) lämnar in på bussgods och så skickas det iväg. Leksaker slår man in och sätter "boy el Girl o ålder". Sen får man gärna skicka med en personlig hälsning så det tänker vi göra.

    Detta är första året som vi gör detta, har också tänkt i många år men aldrig kommit till skott men nu ska de iväg.
    Jag och mamma ska göra ett paket ihop och skicka Jag har inte råd att skaffa ett fadderbarn eller skänka pengar till olika välgörenheter hela tiden, så det här kändes som en bra grej att göra.
  • Koppkaka

    Här åker ljusstakarna och balkongbelysningen upp första advent, och det är det enda. Julgardinerna sätter vi upp någon vecka efter, samma sak med juldukar. När det är ungefär den 18-20 dec pyntar vi med resten av julprydnaderna, men jag tillhör dom som istället för att lessna på det den 26e december så tar jag inte ner en endaste pryl innan tjugonda knut! Julen ska räcka LÄNGE, men inte börja för tidigt Men nu är det inte långt kvar till första advent hörrni! 20 dagar!

  • Koppkaka

    Här har vi supervackert vinterland just nu, snön vräker ner och det är helt underbart! Jag njuter av fulla drag så länge den vill stanna <3

  • Koppkaka
    Drömmaren3 skrev 2010-11-12 19:29:50 följande:
    Nej har inte det, men det är klart man kan kanske kika på you tube med, men brukar gå så segt där!
    Skulle vilja ha någon bra musik, o helga natt och alla de där vanliga har jag, skulle vilja ha lite ja vad ska man säga, modernare kanske?
    Spotify finns att skaffa gratis på deras hemsida Helt klart värt det!! Kör du med gratisversionen så tillkommer det en del reklam, men det går att stå ut med eftersom det finns så mycket där
  • Koppkaka

    Idag bakade jag saffransbullar med vit choklad och pepparkakskrydda.. Mums! Lyssnade på julmusik samtidigt, och myste med snön utanför fönstret. Har nyligen köpt en amaryllis och en hyacinth som jag bara väntar på att de ska slå ut! Snart 1a advent!

Svar på tråden Jag längtar till jul!!!