Jag längtar till jul!!!

Ni som är duktiga på att göra mycket julgodis, gör ni sånt precis till julafton? Eller gör ni tidigare och fryser in?
Annars, hur länge brukar ni räkna med att fudge och tryffel och sånt håller sig fräscht? Funkar det att frysa sånt?
Jag brukar bara baka saffransbullar, mjuk pepparkaka och sånt som jag fryser in. Brukar även göra saffransskorpor men de äts upp ganska snabbt så jag vet inte hur lång hållbarhet det är på sånt egentligen. Någon som vet?
Julgodis brukar jag göra så lite av just för att jag inte brukar hinna precis innan jul (maken fyller år 23/12 också och då brukar det vara fest). Och så brukar det inte gå åt så mycket godis heller.
Så jag är lite dålig på att planera godis och veta hur och hur länge jag kan förvara det.
Men i år skulle jag vilja göra mer! Och i god tid.
Riktigt frossa i jul på alla sätt, speciellt eftersom sonen är mer intresserad nu.
Förra året gjorde jag inget sånt alls, tog det väldigt lugnt pga ett jobbigt år (bröstcancer). Fick en supermysig jul ändå och totalt stressfri, vilket var skönt iof.
Nu är även jag helt klar med paketkalendern(eller tomten är det då, det är han som kommer med den hos oss). Allt ska bara slås in och hängas upp efter schemat.