Inlägg från: MissFrost |Visa alla inlägg
  • MissFrost

    Jag längtar till jul!!!

    Koppkaka skrev 2013-07-30 20:43:56 följande:
    Missfrost, stor nog för, inte för stor för min son fyller 2 i augusti

    Haha ja så kan det gå när man läser lite slarvigt ;)

    Vad kul att han nu är stor nog för en paketkalender  :)
  • MissFrost
    Juniana skrev 2013-08-20 09:13:13 följande:

    Jag har haft svårt att köpa åt min son sedan han slutade med leksaker, för sedan dess har hans önskningar krockat med mina om vad han BORDE önska sig så att säga. Han önskar sig dataprylar och dataspel, och jag tycker att han sitter för mycket vid datorn som det är, så det får han inte av mig. Men i år har han pratat mycket om den där leken vad-den-nu-heter, där man använder en GPS för att hitta en gömd skatt, och sedan tar den och lägger dit något själv. Det är en grej som jag kan uppmuntra eftersom den tar ut honom i naturen, och lär honom om navigation, så han ska faktiskt få en GPS!

    Ah geocaching Glad

    Det har min dotter och hennes klass hållt på med i skolan. Det var väldigt kul tyckte hon så det är en bra julklapp till din son, en GPS Glad
  • MissFrost

    Enligt bloggen Tomtens dotter presenteras årets glögg från Blossa den 5: september. Glad i hågen gick jag in på hemsidan men blev besviken över att det inte verkar vara någon nedräkning i år Rynkar på näsan

    Nåja hoppas att den är god. Jag tyckte mycket om förra årets smak Yuzu.   

  • MissFrost
    Lunah skrev 2013-09-03 11:17:53 följande:
    Vad ger ni era respektive i julklapp?

    Jag och sambon brukar oftast köpa något som är till oss båda.
  • MissFrost
    Kramardig skrev 2013-09-06 08:24:55 följande:
    Brukar ni köpa kläder i julklapp? Åt sonen brukar jag inte köpa kläder i julklapp eller present, bara för att jag köper det annars.

    En väninna sa igår att hon skulle köpa kläder åt alla barn och syskonbarn i julklapp. Tyckte ändå det lät ganska vettigt. Men då ska man ju veta vad för slags kläder barnen brukar ha.
    Japp barnen får "finkläder" som de sedan har på sig på julafton samt kläder till nyårsafton. Det trixiga med det hela är att tvätta upp kläderna utan att barnen ser dom ( har inte tillgång till tvättstuga).  


    Fast det är inte lika lätt att välja ut outfit till dotra längre så jag brukar fråga henne de gånger vi är i någon klädbutik vad hon gillar.  
  • MissFrost
    Eena skrev 2013-09-09 06:44:15 följande:
    Ahh, nu har jag läst ikapp alla era inlägg sen i somras. Känner mig alldeles varm och julig inombords nu. Ser verkligen fram emot julen efter en härlig sommar. Har börjat diskutera med sambon om julgardiner, är sugen på att sy upp några till, åtminstone till barnens rum som inte har haft innan. Och jul-bäddset till vår säng måste jag ha i år.

    Jultidningar! Är de alltså redan på gång? Måste pusha grannflickan lite, hon sålde förra året men jag har för mig att hon inte dök upp förrän framåt november. 

    Oj, framåt november? Min dotter säljer jultidningar och beställningen ska vara hos förlaget senast den 25 november. Jultidningarna damp ner i våran brevlåda i förra veckan.
  • MissFrost
    hjärtemamma skrev 2013-09-25 06:45:59 följande:
    Här är en till julälskare. Just nu funderar jag mycket på vad jag ska ge till dottern på 5 år i paketlalendern. Även dottern på 1,5år måste ju få åtminstone några åket i kalendern och det är så svårt att komma på saker tycker jag. Längtar tills jag få ta fram paketlalendern som jag byggde själv förra året

    Till 5-åringen: någon DVD, pyjamas, en bok om julen som du kan läsa för henne, pärlor kanske om hon gillar att göra halsband eller så, glimmisar (mjuka reflexer), mysiga tofflor, fina ritpennor m.m

    När min dotter var i den åldern så var hon helt galen i Disneyprinsessorna så jag köpte lite olika saker med Disnytprinsessor på. Lindex, Kappahl samt H&M har ju mycket "gott och blandat". Typ diadem, hårspännen och hårsnoddar, borstar med Disneyprinsessor på (även andra figurer också)

    Till 1,5 åringen: Duplo lego, bondgårdsdjur, pyjamas, mockasiner eller tofflor. Lite förslag, hoppas du får lite idéer och inspiration. Glad   
Svar på tråden Jag längtar till jul!!!