Vi åt mycket fil och smörgås till lunch på sommrarna när jag var liten (särskilt när det var varmt). Pannkakor, makaroner och köttbullar eller pasta med sås var också populärt. Vi åt ordentligare på kvällarna och gör så fortfarande hemma hos oss.
Men piroger med olika fyllningar kan du ju fylla upp frysen med, hemgjorda hamburgare som bara är att steka på kan också ligga i frysen (banka ut nötfärs mellan bakplåtspapper till burgarstorlek, krydda lite och frys. Enkelt att ta fram och steka på). Burkar med köttfärssås kan ju bli både pizza, varmasmörgåsar, pasta, potatis eller ris tillbehör, lasagne, chili con carne, sloppy joe´s mm. Andra pastasåser kan man ju också har klart och servera med pasta, potatis eller ris.
Den här tacorullen är supergod och enkel att ha till hands. Går jättebra att varier vad man tar i och att göra i portionsform och frysa in när den är klar.
http://louisespis.blogspot.com/2009/05/tacofylld-smordegsrulle.html