• Spiro

    grilla fläsk?

    Fläsk är ju att föredra när man grillar eftersom det innehåller mer fett= mindre risk att köttet blir torrt.
    Vad är det för fläskbit du har då? Fläskkotlett eller?
    Jag tycker det blir godast att marinera. Klyftpotatis eller potatissallad är gott till. Barbequesås eller tsatsiki. Gör en tomatsallad till det.


    Slurp, nu blir jag sugen!

  • Spiro

    Ah, då förstår jag! Tyckte väl jag också att det var en mysko fråga.. %-)
    Har aldrig grillat stekfläsk, får känslan av att det borde bli segt..
    Du får gärna berätta hur det gick!


    scrapparlotta skrev 2010-06-26 18:00:15 följande:
    Aha, med fläsk menar jag sånt stekfläsk....som man har till typ bruna bönor. Hänger du med?? Det är sånt fläsk min jobbarkompis säger ska vara så gott att grilla....och jag hittade skivat stekfläsk i fryset, så jag tänkte det kunde vara kul att testa....

     

  • Spiro

    Ha en blomspruta med vatten i till hands så kan ni släcka flammorna.
    Då kanske man ska testa det någon gång då!


    scrapparlotta skrev 2010-06-27 19:57:52 följande:
    vi grillade stekfläsket igår, vi kryddade bara lite med grillkrydda. Blev ganska gott, men shit vad svårt att steka....dom brann ju nästan upp. Eftersom fläsk är just lite fett så droppade ju det rakt ner i glöden.....och det brann för full. Ni som brukar grilla detta.....hur gör ni för att dom just inte ska brinna upp?? Men som sagt, gott var det.
Svar på tråden grilla fläsk?