Inlägg från: Ankan1280 |Visa alla inlägg
  • Ankan1280

    RMC Malmö del 14

    Ja, jag bor i Malmö och kommer ta provet på morgonen på RMC. De skulle sedan meddela resultatet på eftermiddagen. Så jag har slipper en dags fördröjning som många andra har.
  • Ankan1280

    Kruxis: Jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att det inte är ett missfall du har fått!! Att man aldrig får lov att vara riktigt glad, utan att man får bakslag. Rynkar på näsan 

    Tårtan: Välkommen hit! Usch, vad tråkigt att du fick det beskedet som vi alla här fruktar. Tror tyvärr att jag kommer få samma samtal på tisdag. Har testdag då...men tjuvtestade hemma idag (ruvardag 12) och det kunde inte blivit mer negativt. Rynkar på näsan Jag som gått och inbillat att jag haft alla möjliga graviditetssymtom... Visst kan det visa falskt negativt (för tidigt att testa?), men förhoppningarna inför resultatet på tisdag är ju inte särskilt höga. Man vet ju att statistiken talar emot att man ska lyckas på första försöket, men man hoppas ju så mycket ändå!!

    Alrua: Skönt att ni snart får komma igång! Angående sprutorna så kan jag säga att jag alltid varit jätterädd och fruktade för att ge mig själv sprutor. Men man klarar mer än man tror! Vissa dagar var jobbigare än andra, men när man tänker på att det kan resultera i en bebis så går det! Alternativet är att ens partner ger en sprutorna, men jag tyckte det var bättre att göra det själv...ville ha full kontroll.

    Bdmc: Skönt att du mår bättre och att överstimuleringen gick över av sig själv. Håller tummarna att du får ett positivt besked på tisdag!

  • Ankan1280

    Hmm...fick precis mitt samtal från RMC. Trodde jag skulle få svaret att provet var negativt och få en plan för hur vi skulle gå vidare...men istället visade provet på ett "mellanvärde". Inte gravid, men inte helt negativt. Hmm, vad betyder detta? Något som varit med om något liknande? Ska i alla fall dit om en vecka och ta ett nytt blodprov. Glömde fråga om jag skulle fortsätta med Crinone (slutade i och för sig med det när mensen kom), folsyra och B12...men fortsätter väl med tabletterna. Kan väl inte skada i alla fall.

    Bdmc: har du fått ett positivt samtal idag?

  • Ankan1280

    STORT GRATTIS StorLängtanEfterLiten!! Måste kännas helt underbart!! Glad

    Och vad underbart att höra att allt var som det skulle Kruxis!! Måste ha varit långa dagar att vänta på besked, men med ett sånt besked kan man ju inte bli annat än överlycklig!

    Gulligt av er alla att hålla tummarna för mig. Vill inte hoppas för mycket...har redan "sörjt" att detta försöket inte lyckades och är redo för ett nytt. Känns ändå lite skönt att jag kanske varit gravid i alla fall, även om det förmodligen blev ett mycket tidigt missfall. Det ger mig hopp om att nästa gång SKA det gå!! Gäller bara (inte så bara dock) att få det där perfekta embryot som vill stanna hos oss! (Ett så tidigt missfall påverkar väl inte ens framtida chanser negativt...eller?)

  • Ankan1280
    skånejag skrev 2010-09-30 13:11:25 följande:
    Ankan8012: Vet du möjligtvis vad du hade för värde? När ska du ta nytt prov? Jag hoppas verkligen att kroppen förvånar dig och är gravid redan nu.  
    Nä, jag vet inte vad jag hade för värde. Blev så paff över att det inte var ett klart negativt besked att jag helt glömde bort att fråga. Glad Ska ta nytt blodprov på måndag så jag tänkte fråga då. Det är klart att man har en liten tanke och innerst inne hoppas att det kan finnas en liten liten chans att värdet faktiskt stiger.....
  • Ankan1280
    skånejag skrev 2010-09-30 18:54:05 följande:
    Ja, jag fick mitt nya värde idag, men det var lägre än sist så nu ska jag vänta på min blödning. Jag glömde dock att fråga vad HCG-värdet var. Jag grämer mig lite över det nu. De tror att blödningen kommer inom en vecka.
    Men visst är det skumt att man ändå hoppas lite. :)
    Hör gärna av dig på måndag för lite nyfiken är jag över det här med HCG-värde. Jag hoppas med dig.  
    Jasså, vi är i samma situation! Med den skillnaden att du inte fått din blödning....klart att man hoppas då! Håller tummarna för dig att de har fel och HCG-värdet vänder. Jag lovar att fråga lite om värdet vid omtestet på måndag! Har du några embryo i frysen ifall det skulle sluta tråkigt den här gången?
  • Ankan1280
    skånejag skrev 2010-09-30 20:01:06 följande:
    Nä, ingen blödning än, men den kommer nog vilken dag som helst. Hur gärna man vill att siffrorna visar fel så är det nog tyvärr inte så. Men det är konstigt ändå när man får mellansiffror. Min teori är oxå att jag hann vara gravid under någon vecka. Jag hade ET 13/9, dvs två dagar innan dig så vi är nästan exakt i fas. De här var dock mitt andra ET. Jag har 2 st i frysen så nästa blir nog FET (har aldrig gjort det innan) och då troligen i november. Jag hoppas verkligen att någon av den överlever upptiningen för jag är inte så sugen på hormoner igen. Jag blev nämligen svårt överstimulerad den här gången och fick ligga på sjukhuset 1,5 vecka. 

    Att det ska vara så svårt att bli gravid!!! :(  

    Förstår verkligen att du helst vill slippa lång behandling igen, när det gick så illa senaste (och förhoppningsvis sista) gången. Ja, det är verkligen tråkigt att det ska vara så svårt att bli gravid...när man kämpar och kämpar...både fysiskt och psykiskt påfrestande.

    Håller tummarna att det går bra med våra kommande FET...och att tiden dit går snabbt!! Jobbigt med allt väntande.

Svar på tråden RMC Malmö del 14