Inlägg från: Ankan1280 |Visa alla inlägg
  • Ankan1280

    RMC Malmö del 14

    honeybunny78 skrev 2011-01-21 18:27:23 följande:
    Jag tänker försöka hålla mig till fredag, alltså om en vecka. Har inga test heller så det är ju bra iaf! Har du gjort ivf eller?
    Håller tummarna för att du får ett plus...när väl veckan har gått och det är dags att testa. Glad 
    Ja, har gjort ivf. Fick tillbaka ett fruset embryo (upptinat förstås Glad) igår...så nu är det den eviga väntan.
  • Ankan1280

    Tack, det hoppas jag också. Glad Vid FET (frozen embryo transfer) fortsätter man med hormoner även efter insättningen (progynontabletter=estradiol och Crinone vaginalgel=progesteron).
    Så du tar en spruta per cykel för att få ägglossning och sen kör ni på hemma i sovrummet? Rätt tolkat? Glad

  • Ankan1280

    Det var ju betydligt mer än en spruta!! Och mycket kontroller. Då är du förmodligen också en av de som personalen på rmc känner igen...på gott och ont. Hur många gånger har ni försökt?

    Ja, vi började med ivf direkt...eftersom vårt problem förmodligen (?) beror på en manlig faktor.

  • Ankan1280

    lilja1978: vet precis hur du känner och lider verkligen med dig!! Fick själv avbryta förra FET pga bildad äggblåsa. Hoppas och håller alla tummar för att mensen kommer snart och att nästa försök snart är igång och lyckas!! Kramar till dig!

  • Ankan1280

    Är nu inne på ruvardag 5 (efter FET) och känner absolut INGENTING! Det är kanske inget konstigt i och för sig, men man skulle ju gärna vilja ha något litet "tecken". Hade en så bra känsla om att det skulle lyckas denna gången. Efter första gången (IVF långa protokollet) tyckte jag att jag kände mig gravid...det var jag också även om det blev ett mycket tidigt missfall. Då kan det i och för sig varit hela IVFen som spökat (ömma bröst mm hade jag ju hela tiden). Vid första FET kände jag redan från början att det inte hade lyckats...och jag fick tyvärr rätt.

    Någon som haft tidiga symptom (dvs. innan testdagen) vid FET? Eller någon som inte haft några symptom alls och ändå plussat?

    Ja, jag vet att jag är otålig! Glad Men vill sååå gärna att det ska vara tredje gången gillt!

  • Ankan1280

    lilja1978: vi hade fått sätta igång direkt efter nästa mens om det inte hade varit så att juluppehållet tyvärr kom i vägen. Normalt brukar man inte behöva vänta en extra mens mellan FET.

  • Ankan1280
    lilja1978 skrev 2011-01-24 14:14:21 följande:
    Tack, Ankan8012
    Har också hört det, men nu rekomendera de att jag skulle få mens nu och sen vänta ytterligare 1 och börja då.
    De sa även att resultatet inte påverkade om jag ville sätta igång redan på väntande mensen, vilket jag såklart vill. Blev också drabbad av väntan i 3 månader pga julstängt.
    Konstigt att de rekommenderade det om det nu inte skulle göra någon skillnad. Tycker att du ska göra det som känns bäst för er...tror att det blir bäst! Hur många eskimåer har ni i frysen?
  • Ankan1280
    lilja1978 skrev 2011-01-24 15:18:40 följande:
    Tycker jag med, de sa bara att man rekomendera det men det gjorde ingen skillnad på resultatet inför insättning så då sa jag att vi kör med en gång!
    Vi har 4 st i frysen, så jag hoppas att det lyckas nästa gång!
    Är du på ditt 2:a frysförsök? Hur många har ni i frysen?
    Kör på bara!! 4 st i frysen är jättebra...hoppas att det är 4 guldägg!

    Ja, detta är frysförsök nr 2. Så nu har vi bara ett kvar i frysen.
Svar på tråden RMC Malmö del 14