• Apolline

    Längtan efter syskon?

    Cami11a87 skrev 2010-07-14 20:52:28 följande:

    Jihaaa, Är gravid igen och vår lilla son är nu bara lite över 4 månader.


    Grattis!

    Vi vill gärna ha många barn, helst med ca 1 års mellanrum. Jag och min syster är täta i ålder och jag har alltid gillat det. Min fru längtar också väldigt mycket efter att vara gravid (det var jag som bar sonen som föddes för en månad sedan). Och så kan vi inte vänta hur länge som helst pga vår ålder heller.

    Med första barnet tog det 10 inseminationsförsök på Storkkliniken och ett IVF på Trianglen innan det gick vägen. Den här gången kommer vi dock gå på IVF mycket tidigare. (Efter 4 inseminationsförsök).
  • Apolline

    Det var iaf trevligare att åka till Köpenhamn nu när man har en bebis. Även om det är jobbigt att försöka få syskon när det inte går så lätt som man önskat och hoppats, och när man har alla tidigare misslyckade försök fortfarande färskt i minnet, och när man väldigt väldigt gärna vill ha fler barn, så är det skillnad när man nu håller ett barn i sin famn medan man längtar, kämpar och väntar.


    Förresten på planet hamnade jag brevid en pratglad femåring vars första fråga var "Var är bebisens pappa?".  När jag svarade att han två mammor frågade hon "Men hur blev han till då?" Känns som det var fler passagerare som lyssnade intresserat på förklaringen.

  • Apolline
    Gaytjej skrev 2010-09-02 16:21:34 följande:
    Så ni har varit nere en sväng redan alltså?! Får man fråga hur det har gått...? Testat ännu?
    Det gick tyvärr inte.. Vi gjorde korta metoden och fick ett ägg till frysen, men eftersom vi köpt trepack så gör vi ett nytt IVF-försök nästa månad. Långa metoden denna gång.
  • Apolline
    Gaytjej skrev 2010-09-06 12:13:51 följande:
    Å nej så tråkigt, jag beklagar =(
    Gick ni alltså direkt på IVF med frun?

    Önskar er ett stort lycka till med nästa försök!
    Tack! Ja, vi hoppas på nästa försök. Men det är trist att det ska behöva vara svårt och oroligt att få till barn nummer 2 också. Vi har redan gjort 4 inseminationsförsök på henne under försommaren.
  • Apolline
    AnnaMG skrev 2010-10-14 22:02:52 följande:
    Själva har vi bestämt att vänta någon månad till innan vi börjar med våra syskonförsök... 
Svar på tråden Längtan efter syskon?