Inlägg från: sommarblomma1 |Visa alla inlägg
  • sommarblomma1

    Hållbarhet tillagad mat i kylskåp?

    Vi lagade lycklingfileer i ugnen igår och till det hade vi ris. Jag sparade undan en portion som jag skulle ätit till lunch idag men pga illamående står den nu kvar i kylen.

    Är det ok att frysa in den nu nästan ett dygn senare och om jag har kvar det i kylen, hur länge håller det sig? Är lite försiktig med bäst före datum och så i och med att jag är gravid.


    Syskon BF 100810 ~*~♥~*~ Thilda 080810 ~*~♥~*~
  • Svar på tråden Hållbarhet tillagad mat i kylskåp?
  • sommarblomma1

    ok tack för era svar! Glad


    Syskon BF 100810 ~*~♥~*~ Thilda 080810 ~*~♥~*~
  • sommarblomma1

    Usch då det har jag aldrig hört talas om men efter att nu sökt runt på google efter ditt tips MBert så kommer jag aldrig mer att spara överblivet ris!

    Vi äter uncle bens basmatiris och de tester jag hittat på olika rissorter har inte visat något i just detta riset men däremot i många andra. Men det kan så klart någon gång även förekomma i detta ris så jag ska ta säkerheten före. Inget roligt att bli kräksjuk!

    Aldrig hört att mans ka sölja riset innan.


    Syskon BF 100810 ~*~♥~*~ Thilda 080810 ~*~♥~*~
  • sommarblomma1

    skölja skulle det stå...


    Syskon BF 100810 ~*~♥~*~ Thilda 080810 ~*~♥~*~
Svar på tråden Hållbarhet tillagad mat i kylskåp?