• Anonym ((kinky?))

  jag låg med min kusin - hur ser ni på saken??

  Jag har fått kontakt med min kusin som jag inte träffat sen jag var liten, vi är båda vuxna nu och båda över 25 år.

  Vi är båda rätt kinky och har skojsnackat mycket sex några månader och efter ett tag blev det väldigt hett. Han kom över och vi skulle se film och äta gott men när natten kom så kunde vi inte hålla oss ifrån varandra och hjälp - det var det bästa sex jag haft. (jag är verkligen inte nybörjare). Han var otroligt omtänksam, såg mig djupt i ögonen och rörde varje del av hela min kropp så jag vaknade med "träningsvärk". Jag har aldrig haft någon som varit så , vad heter det, nära (?) mig förut. Jag menar då genom ögonkontakt, vi höll hand, och smekte varandra. Det slutade med en hel helg av sex och kramar och väldigt mycket kärlek.

  Vi vet båda att detta inte kan komma ut eller att vi kan ha ett förhållande (fast det vill vi iofs inte), men vi vill gärna ses för mer heta träffar.

  vad tycker ni och har någon varit i någon liknande situation?


  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-07-22 22:17
  VI SKA INTE SKAFFA BARN (JAG HAR REDAN), VI SKA INTE BLI IHOP. SKULLE JAG MOT AAAAAAAAAALLLLLLL FÖRMODAN BLI MED BARN SÅ BLIR DET ABORT. INTE FÖR ATT VI ÄR KUSINER UTAN FÖR JAG VILL INTE HA FLER BARN.

  FÖR ÖVRIGT SÅ HAR VI INTE SETTS PÅ ÖVER 20 ÅR SÅ JAG KÄNNER MIG VERKLIGEN INTE NÄRA HONOM, UTAN KÄNNS MER SOM EN "FRÄMLING" JAG HAR SEX MED.
 • Svar på tråden jag låg med min kusin - hur ser ni på saken??
 • Anonym

  Kusiner? Det e ju inte alls speciellt nära släkt ändå, jag har till och med varit lite småkär i min egen kusin. Om ni dessutom inte träffats på så länge så är det väl ingen big deal? Kusiner kan väl t.om. gifta sig???
  Jag tycker du ska köra på så länge de känns så underbart som du beskriver det. Glad för din skull!

 • TvåBlir3

  Det är inte normalt att ha sex med sig kusin. Riktigt äckligt!
  Vad ni än gör  så om du blir gravid, behåll inte barnet. Skona barnet för troliga skador som kusinbarn med nästan all säkerhet får.

 • Hannah74

  Det är inte sant, finns inga bevis på att kusiner får större andel skadade barn/ missfall.
  Jag tycker man gör som man vill, kärlek är svårt att stå emot. Jag skulle aldrig ha det, men då har jag aldrig heller varit i den situationen då jag bara har tre killkusiner, alla mkt yngre.

 • Bedhead

  Det är lagligt och på alla sätt helt ok att ligga med, gifta sig och bilda familj kusiner emellan. Punkt.

 • Anonym
  TvåBlir3 skrev 2010-07-22 21:22:51 följande:
  Det är inte normalt att ha sex med sig kusin. Riktigt äckligt!
  Vad ni än gör  så om du blir gravid, behåll inte barnet. Skona barnet för troliga skador som kusinbarn med nästan all säkerhet får.
  Då antar jag att du kommer från en familj där du har kanske 2-3 kusiner? Inte lika lätt för människor med kanske 30 kusiner att hålla reda på vilka dom är ;)  Och det är väl inte speciellt säkert att kusin-barn får skador heller? Så onormalt tror jag inte det är, om det inte är du som bestämmer.
 • Bamsi
  Bedhead skrev 2010-07-22 21:27:21 följande:
  Det är lagligt och på alla sätt helt ok att ligga med, gifta sig och bilda familj kusiner emellan. Punkt.
  Så lagligt=ok?
  Vilket jävla stelbent sätt att se på saker.
Svar på tråden jag låg med min kusin - hur ser ni på saken??