Inlägg från: gracel79 |Visa alla inlägg
  • gracel79

    Sydafrika-tråd!

    Såg att Danmark har skrivit att att Abba jobbar sista dagen den 15 dec för att sedan gå på semester och att semestern varar i 3 veckor. Då borde det ju egentligen kunna komma BB ändå tills den 15:e, och då är de igång och jobbar igen ca den 8 januari. Det kommer gå fort tills de är igång och jobbar igen!

    Vi reste i Februari förra gången och vädret var verkligen perfekt då! Så vi hoppas på många BB i början av året. Jag undrar också hur många vi är som passerat 18 månaders väntan. Vi kommer ju vara uppe i snart 20 månader när Abba kommer tillbaka från semstern.

    kram     

  • gracel79
    Qermit skrev 2011-12-06 13:04:08 följande:
    Har fått lite insideinfo att Abba öppnar den 9.e .

    Ja, och 20 mån väntan är INTE ok så då får vi verkligen hoppas på bb i januari!

    Ok, mailade precis Birgitta och frågade lite om läget. Frågade också hur många vi är som väntat över 18 månader. Uppdaterar er när hon svarat!

    9:e låter bra, det kommer gå snabbt, hoppas jag!  
  • gracel79
    LindiweSA skrev 2011-12-06 13:39:25 följande:
    Vad bra att du mejlat Birgitta. Jag hade tänkt göra samma sak, men då får jag ta och mejla henne en annan vecka. Hoppas att hon ger ett svar på hur många som väntat mer än ett år också.

    Det kom inget svar idag från Birgitta. Kanske kommer det imorgon.
  • gracel79
    Längtande SA skrev 2011-12-08 07:51:06 följande:
    Jag mailade henne i går också för att fråga om vår "ettårs-uppdatering" kommit fram och om det var nåt som behövdes kompletteras. Det hade den men hon hade inte hunnit titta på den eftersom hon hade mer akuta ärenden som barnbesked och resor att jobba med förtillfället, skrev hon. Så jag hoppades hela kvällen igår att jag skulle få läsa några glada nyheter här i tråden :O)

    Ok, det förklarar varför hon inte har svarat. Vad spännande det låter! Jobbar Birgitta med fler länder än Sydafrika för tillfället?
  • gracel79

    Nu har svaret från Birgitta kommit!

    Ett BB igårGlad

    4 har väntat över 18 månader.

    Däremot vet jag inte något mer, för hon svarade så här kortfattat.      

    Grattis till familjen som fått BB om ni läser här!  
      

  • gracel79
    LindiweSA skrev 2012-01-05 10:10:11 följande:
    Tack för länken! Jag är så lycklig över att ha fått kontakt med Stephanie som ju är den person som tog hand om vår dotter de första veckorna av hennes liv.

    Stephanie verkar vara en underbar person. När hämtade ni er dotter? Det har du säkert skrivit tidigare, men jag kommer ej ihåg, vi hämtade vår dotter i feb -08. Tänkte bara på om de varit på barnhemmet samtidigt.
  • gracel79
    LindiweSA skrev 2012-01-05 13:14:04 följande:
    Vi hämtade henne i juli 2008, men hon var bara på DoH i någon vecka, sen fick hon pga platsbrist flytta till ett annat barnhem.

    Jaha, då vet jag:) Tänk vilken platsbrist det måste vara nu när barnen stannar längre tid.

      
  • gracel79
    iVantansTider at Wordpress skrev 2012-01-08 19:19:58 följande:
    Jag håller tummarna för er alla som väntar!

    Kram på er 

    Tack, ja nu börjar väntandet på riktigt igen. Har ni andra fått någon bekräftelse från Birgitta att era kompletteringar kommit fram? Det man kompletterar med efter ett år, menar jag.
Svar på tråden Sydafrika-tråd!