• Hemliga damen

    Spermiemorfologi - någon som har koll?

    Hej!

    Är lite nojjig. Sambon fick svar om att spermiogrammet var ok. När jag läser längst ned så står det spermimorfologi 1% normala, 99% onormala. Snälla, någon som kan förklara för i mina öron låter det inte så positivt.

  • Svar på tråden Spermiemorfologi - någon som har koll?
  • Hemliga damen

    Hej Mats!

    Kollade nu och det står normala och onormala. Vi kollade med gyn och tydligen är det här ett prov som man inte bryr sig om/mäter längre. Oavsett det så var det ju skönt det du säger om att det är ett normalt resultat om man ser till procenttalen

  • Hemliga damen

    Det här är en gammal tråd som jag skriver i igen. Vi for till Tjeckien utan resultat. Nu har vi varit i Grekland o där gillar de inte att den nu är 7% och har därför satt mannen på antibiotika och e-vitamin för att han ska dit igen och lämna nya färska. Detta är lite förvirrande och gör mig nyfiken. Någon som vill kommentera ytterligare?

  • Hemliga damen

    Kul att du svarade Mats!

      Nej vi har verkligen inte hamnat hos en kvacksalvare, snarare vid en klinik som är mycket seriösa, grundliga och går till botten med allt och försöker eliminera alla tänkbara orsaker för att möjiggöra en graviditet. Och de har väldigt bra resultat. Kvacksalvaren fanns i såna fall snarare i Tjeckien. Fast visst jag kan hålla med om att det känns halvkul att knapra antibiotika bara så där.

    Det är morfologin som är 7%.

  • Hemliga damen

    Jo jag vet Mats.Det går emot mina principer att äta antibiotika i onödan och förebyggande. Men i det här fallet får ändamålet helga medlen. Och min svenska läkare är med på noterna.

  • Hemliga damen

    Tack Hjärtans fröjd för svar. Tråkigt att höra att ni inte fått barn. I viss mån samma här med befruktade ägg men minus på stickan men han har en son sen förut. Vi kör äggdonation.

Svar på tråden Spermiemorfologi - någon som har koll?