Inlägg från: Dorian Ertymexx |Visa alla inlägg
  • Dorian Ertymexx

    HEJA SD!

    Madylin skrev 2010-08-30 14:29:16 följande:
    Så danskar och finnar har helt enkelt inget eller inte tillräckligt med samvete? Lägg av, du verkar intelligent och ser säkert själv hur dumt det är låter.
    Som man frågar får man svar, Madylin. Kom ihåg vilka det är som styr i Danmark just nu. Det borde vara en ganska god hint om skillnadernas art och orsak.
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Bejje skrev 2010-08-30 14:29:33 följande:
    Inget fel att ha ett samvete, men använd istället det samvetet till att i FÖRSTA hand lösa våra egna problem, som vårdköer, skolor, extremt låga pensioner osv. När vi har löst dessa problem och eventuella andra viktiga problem, då kan vi bjuda hela världen på gratis mat och hyror. Sverige har inte obegränsat med pengar och det är viktigt att lägga pengarna på sådant jag nyss nämnde innan vi tar in mer invandrare.
    Våra egna? Du menar vi av arten Homo Sapiens Sapiens? Eller är det något annat "vi" du menar? Något mer uppdiktat, arbiträrt och sagoaktigt?
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Bejje skrev 2010-08-30 14:31:03 följande:
    Att den är alldeles för hög och att vi inte har råd med det.
    Invandringen kostar nästan ingenting jämfört med tex skattesänkningarna. Men det är ändå invandringen vi inte har råd med? Jag är väldigt nyfiken på hur du tänker där alltså...
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Madylin skrev 2010-08-30 14:36:20 följande:
    Problemet är väl i stora drag att den går ut över det svenska folkets välmående. Tycker nog att vi borde ta hand om våra egna och se till att landet och dess invånare mår bra innan vi försöker hjälpa de invandrare vi tar in, inte bara för vår skull utan för deras skull också eftersom vi, som jag sa innan, inte har möjlighet att ge dom den hjälp dom behöver.
    Läs vad pensionärerna tyckte om SDs reklamfilm. De säger själva att de behöver invandringen, och att de tycker att invandrarna gör ett bra jobb i Sverige. Så vilka är det som far illa?

    Så de ska, för sin egen skull, stanna i krigsdrabbade länder och dö? Vet du, jag undrar om du skulle stanna i ett krigsdrabbat Sverige och dö hellre än att åka till ett annat land och hamna i utanförskap. Jag är väldigt, väldigt nyfiken på det.
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Bejje skrev 2010-08-30 14:43:47 följande:
    Förstår vad du menar, men när den dagen kommer så kan vi släppa in en del invandrare anser jag, MEN i rimliga mängder. Inte som nu när det fullständigt rasar in invandrare. Finland tar in lägst antal invandrare i norden och det fungerar riktigt bra där anser jag. Jag säger inte stoppa invandringen, jag säger att vi bör minska den markant och helst begränsa den till folk som flyttar hit för att arbeta, inte för folk som flyttar hit för att leva på bidrag.
    Aha, så vi ska alltså utgå ifrån vad DU anser. För du förstår väl att det DU anser om tex Finland är fullkomligt irrelevant för oss? Och "rasar in" invandrare? Du skämtar va? Har du tittat på statistiken? Vet du hur många av dessa som "rasar in" som är hemvändande svenskar?
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Madylin skrev 2010-08-30 14:48:04 följande:
    Suck. Jag säger inte att SD kommer lösa problemet. Har till och med sagt det i ett annat inlägg. Jag säger att SD är dom som faktiskt vågar föra problemet till ytan.

    Tycker du inte själv att det är tråkigt att de invandrare vi tar in inte lär sig svenska? Att de sätts i en klump i förorter?

    Tråkigt att du känner att du måste ta till något som nästan liknar personangrepp.
    Att invandrare hamnar i förorter har att göra med bostadsmarknaden. Inte många som flyttar till Sverige har råd med dyra innerstadshem eller villor i rikemansförorter, vet du. Och de som har råd flyttar också dit, om det är vad de vill. Du kan lika gärna ondgöra dig över att alkisar eller ungdomar hamnar i förorterna. Det blir så om man har en marknadsanpassad bostadspolitik, speciellt en som jobbar på att göra sig av med alla hyresrätter!

    SD tar ingenting till ytan utom fördomar, reaktionärt bjäfs och mera fördomar.
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Madylin skrev 2010-08-30 14:49:40 följande:
    Vi tar inte hand om våra egna på så sätt att det inte finns tillräckligt med jobb och bostäder till alla t.ex. Pensionärerna har det väl inte guld ställt heller direkt? Eller du kanske tycker det? Isåfall så förstår jag hur du tänker.
    Och det har VAD att göra med invandringen? Allt det beror på en ökad markandsanpassning i samhället. På sänkta skatter, på besparingar och utförsäljningar. Det har du helsvenska politiker och ekonomer att skylla på, inte invandrare.
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Madylin skrev 2010-08-30 14:51:22 följande:
    Man har absolut ett eget ansvar. Har aldrig påstått något annat. Att gå på soc och få bidrag är väl kanske inget man ska vara för? Jag är mer för att alla får jobb och slipper leva i soc-träsket.
    Då bör du inte rösta på SD, eller på högerblocket.
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    TheCoopers skrev 2010-08-30 14:50:19 följande:
    Vi = etniska svenskar

    Det har jag lärt mig i en annan tråd serru
    Jag har alltid undrat vad det innebär egentligen...
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
Svar på tråden HEJA SD!