Inlägg från: Bejje |Visa alla inlägg
  • Bejje

    HEJA SD!

    Dorian Ertymexx skrev 2010-08-30 23:11:16 följande:
    Jag älskar okunskap...

    Du vet förstås att det du frågar är en oxymoron? Barnen KAN inte sjunga nationalsången på nationaldagen. Dels för att vi faktiskt inte har en officiell nationalsång, och dels, och viktigast, för att nationaldagen är en röd dag! Alla är lediga då, så barnen är inte i skolan!

    Den typen av beteende du inte vill ha kom till Sverige med de första människorna som kom till landet, och kommer inte försvinna förrän de sista människorna dör ut eller lämnar landet. Antalet hedersmord och fall av hedersvåld är en droppe i havet mot allt våld som svenska män utsätter sina kvinnor får (och vice versa). Fast det kallas inte hedersmord då förstås.
    Jag kallar i alla fall "du gamla, du fria.." för vår nationalsång och det gör alla jag känner också. Vinner Sverige matcher i hockey VM så spelas Du gamla, du fria"
  • Bejje
    Dorian Ertymexx skrev 2010-08-30 23:13:14 följande:
    Exakt. För vi är så smarta att vi inte fattar hur man kan vara så dum att man kastar bort sin röst på ett parti som inte har en genomtänkt politik, som inte har koll ens på de frågor de faktiskt säger sig värna om, och som på det hela taget sprider okunskap och fördomar omkring sig. Jag har väldigt svårt att förstå att någon jag delar gener med kan tänka så barnsligt och kortsiktigt. Men det är la jag det.
    Var det inte du som inte tänkte rösta alls för att inget parti passar in på alla dina åsikter? Skulle alla tänka så så vore det inte många som skulle rösta. Att inte rösta anser jag som fegt och att man inte bryr sig om vad som kommer hända med sverige. Fast du bryr dig ju inte om invandrarproblemet heller, så vad bryr du dig om?
  • Bejje
    Dorian Ertymexx skrev 2010-08-30 23:14:50 följande:
    Om hundra år kanske läget är annorlunda, men att idag oroa sig för krig när vi är omringade av allierade eller svaga stater är ju fan bara patetiskt! Det är litet som om Montana, en delstat i USA, hade börjat rusta för eventuellt krig mot sina grannstater!
    Men gå då också och säg upp din hemförsäkring om du nu har någon, för risken är ju så pass liten att du är med om en brand eller ett inbrott och skulle det ändå hända så har du ju dina allierade, brandkåren och polisen som skyddar dig.
  • Bejje
    Dorian Ertymexx skrev 2010-08-30 23:26:40 följande:
    Åfan, så du menar att Hells Angels är muslimer hela bunten? Jag tycker du ska åka ner och meddela dem om det, du kommer säkert bli väl bemött med dessa nyheter...
    Vad har hells angels med det hela att göra? De är kriminella personer som inte har något att göra med det här.
  • Bejje
    Barret08 skrev 2010-08-30 23:28:35 följande:
    Men om man tänker på tex iranier (exemplet med kvinnan som ska stenas i Iran)i Sverige så vill de ju inte heller ha det så. Det var ju därför de kom till Sverige.
    Så du menar att vi ska lösa deras problem genom att ta hit alla kvinnor som sitter i den sitsen? Problemen försvinner inte genom att låta dom fly. Ärligt talat så vet jag inte hur det ska lösa sig, men att ta hit kvinnorna är inte rätt väg att gå.
  • Bejje
    Dorian Ertymexx skrev 2010-08-30 23:39:39 följande:
    Det var ju ett direkt uruselt exempel. En brand kan ske för att en granne är klantig. Eller för att en granne dör. Det är knappast som att vi kommer få krig för att Norge får en skogsbrand, eller för att en epidemi tar död på hela Finland! Snarare tvärtom! Eller menar du att norrmännen i hemlighet alla muslimifierats och bara väntar på att få angripa och tvångsomvända hela Sverige, eller vad?
    Återigen så lirkar du in dig på detaljer och missar poängen.
  • Bejje
    Barret08 skrev 2010-08-30 23:47:44 följande:
    Ja, jag tycker att människor som riskerar livet ska få komma hit. Enkel medmänsklighet
    Och så tycker jag att det är berikande med mångkultur så jag tycker att det är rätt väg att gå.
    Hitta istället ett sätt att få männen i detta land att förstå att det inte är rätt att göra så. Om det var en möjlighet så skulle de kunna leva kvar i sitt land utan oro för att bli dödad om man blir kär och råkar "gå för långt" med en annan man,
  • Bejje

    Nej nu ska även jag sova. Måste ju upp imorgon och jobba så att jag kan försörja invandrarna :)
    Tror inte att jag kan vända någon här, men jag önskade att ni "på andra sidan" kunde förstå varför vi tänker rösta SD och varför vi vill minska invandringen. Den här debatten kommer dock att fortsätta i åratal på diverse forum och i verkliga livet eftersom det alltid kommer finns folk som jag som vill sätta oss svenskar på första parkett.

  • Bejje
    Knugen2010 skrev 2010-08-31 07:45:00 följande:
    Det har inte slagit dig att det kanske skulle vara smartare att rösta fram en regering som arbetar med att få fler folk i arbete samt bygger fler bostäder?

    Det är just folks naiva syn på SD som gör mig mörkrädd. Räcker det inte för dig att se SD reklamfilm för att förstå att det är något allvarligt fel mer partiet?
    Vadå? Bara för att det är det enda partiet som faktiskt vågar tala om invandringen som en negativ sak?
    Jag vet att sådant är väldigt känsligt i sverige, men skönt att något parti försöker ändra på det.
  • Bejje
    MammaG skrev 2010-08-31 08:23:04 följande:
    Tror vi är flera stycken här som kommer att "gnälla" i varenda tråd som läggs upp om detta rasistparti. Som sades, vi kommer att argumentera emot er överallt.
    Det roliga är att ju mer jag hör er argumentera mot detta parti desto mer längtar jag till valet. Om jag hade varit det minsta osäker innan, vilket jag inte var, så hade jag blivit helt säker på att rösta på SD efter denna debatt. Man blir liksom sugen på få in dom i riksdagen. SD kommer inte få en stor del av kakan, det är jag medveten om, men kommer de över 4% spärren så är det en seger ändå.
Svar på tråden HEJA SD!