Inlägg från: Dorian Ertymexx |Visa alla inlägg
  • Dorian Ertymexx

    HEJA SD!

    MammaG skrev 2010-08-30 19:05:06 följande:
    Är inte det lustigt? Jag har mött samma typ av människor som du, och vad gör man med dem? De försvarar sin okunskap och sina fördomar med näbbar och klor
    Vet faktiskt inte. Sorgligt är det i alla fall.
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Mysgosmys skrev 2010-08-30 20:01:10 följande:
    SD är ju det enda vettiga partiet som faktiskt tar upp Sveriges idag största problem.
    Det är väl inte meningen att Sverige ska vara tacksamma för att vi får den stora äran att ta in o hjälpa flyktingar? Varför är det så självklart att vi, i Sverige, ska anpassa oss efter deras religion o deras seder?
    Skulle vi åka till deras land så skulle vi självklart anpassa oss efter hur dem lever, inte försöka pracka på dem våra seder. Vi skulle inte kräva att regler o seder ändrades för vår skull.

    Hur många arabländer finns det kyrkor i förresten? O ska våra barn (om vi nu skafar såna i arabländerna) kräva att de andra barnen tar av sig sina burkor för att det är vår sed o det ska skolorna där acceptera? 
    Va? Tar SD upp nedskärningar, skattesänkningar och det markandsliberala experimentet? Det hade jag missat...

    Det finns inte bara kyrkor i många arabländer, det finns SVENSKA kyrkor i flera arabländer! Och kyrkor tillhörande sekter som överlevt inte trots utan tack vare islam - för medan kristna jagade oliktänkande så välkomnade islam dem. Därför finns det kristna trosinriktningar i mellanöstern som är helt unika och som överlevt nästan 2000 år i originalskick.
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Bejje skrev 2010-08-30 20:01:11 följande:
    Du är ganska lustig. Bara för att du känner/har känt flera invandrare som är nyfikna på att lära sig svenska så betyder inte det att verkligheten är så. Har gått i skola med några invandrare som jag var kompis med ett tag. De var från arabländer och var ganska normala. Deras föräldrar däremot kunde inte Svenska överhuvudtaget och ville inte ens försöka. Ingen engelska kunde de heller så det kände ganska olustigt att vara på besök där.

    Om jag ville tacka för maten eller fråga dom någon fråga så var sönerna tvungna att agera tolk. Då hade de trots allt bott många år i Sverige. Så din syn på svensktalande invandrare är inte densamma som min.
    Ehm, verkligheten innefattar dessa invandrare, så jo, verkligheten är PRECIS så. Det är en minoritet av invandrarna som inte vill lära sig svenska och om Sverige. Men SD-iter och "nationalister" älskar att generalisera när det kommer till folk bortom deras horisont... En muslimsk terrorist = alla muslimer är terrorister. Men använder man samma logik om svenskar är man minsann "omvänd rasist". Heh...
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Bejje skrev 2010-08-30 20:06:22 följande:
    Som jag har sagt tidigare så anser jag att nedrustningen av Sverige gått allt för långt. Hade vi behållt vårt försvar som det såg ut för 20 år sedan så hade vi kunnat försvara oss. Sverigedemokraterna har som en punkt att de genast vill rusta upp försvaret vilket jag tycker är viktigt. Man kan se det som en försäkring. Kan hända att du aldrig behöver använda din hemförsäkring under hela ditt liv, men att stå utan hemförsäkring är bara idiotiskt.
    Försvara er mot vem? Norrmännen? Finnarna? Rädd att danskarna ska ta tillbaka Skåne?
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Bejje skrev 2010-08-30 20:10:02 följande:
    Jag vet inte hur det hela började, men inbördeskrig och en icke fungerande regering kan vara bidragande orsaker.
    Imperialism. Det är hur det hela började. Västs imperialism.
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Mysgosmys skrev 2010-08-30 20:12:50 följande:
    Skulle du flytta till ett arabland så skulle du bli stenad om du vägrade gå och be tillsammans o samtidigt som dem.

    Vad har egentligen hänt med att "Ta seden dit man kommer"? 
    Wow, och du har just bevisat att du har noll koll du.
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Bejje skrev 2010-08-30 20:25:02 följande:
    Håller med. Vi svenskar accepterar tydligen deras seder och låter dem styra och ställa precis som de vill. Moskéer får de också bygga för skattemeddel, men samma sak är inte sant i de länder de kommer från. Vi skulle aldrig få ändra på skolor, bygga kyrkor och göra lite som vi tycker passor oss bäst. Då lever man nog inte länge.
    Fel. De varken styr eller ställer, snarare tvärtom är de rätt maktlösa faktiskt. Och inga moskéer har byggts för skattepengar. Inte en enda skattekrona har gått till moskébyggen, de bekostas av fonder och privatpersoner i utlandet.

    Och jo, det finns både svenska skolor och svenska kyrkor i flera muslimska länder (och faktiskt runtom hela medelhavet).

    Hur vore det om du tog reda på fakta istället för att "gissa" med dina fördomar som enda källa?
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Madylin skrev 2010-08-30 20:26:54 följande:
    Och det vet du hur? Jag kan lika gärna ha rätt eftersom du inte har någon grund för vad du säger.

    Och nej, jag säger inte det jag tycker du lägger i mun på mej. Då hade jag ju knappast uttryckt mej så.
    Jo, det är exakt vad du gör faktiskt.
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Bejje skrev 2010-08-30 20:51:54 följande:
    Vem ska bedömma att folk som röstar på SD är rubbade? Det är ju faktiskt bara din åsikt och möjligen andra som har något mot folk som röstar på SD. Personligen så tycker jag folk som röstar på ett visst annat parti är rubbade, men jag tar inte upp det i forum eftersom de får göra precis som de vill. Alla som har rösträtt får rösta på precis vilket parti de vill.

    Vissa kanske tycker Moderaterna har helt sjuk syn på arbete och arbetslöshet. Andra tycker kanske att Socialdemokraterna är utsugare som vill beskatta befolkningen så hårt de bara kan. Du tycker tydligen att SD's invandrarpolitik är helt åt skogen, jag tycker tvärt om. Det gör inte mig rubbad för det. Det är min åsikt liksom din åsikt är helt annan. Däremot kallar jag inte dig rubbad för att du tycker anorlunda än mig.
    Skillnaden är att hur mycket jag än ogillar moderaternas politik så HAR DE en politik. De har tankar, de har idéer baserade på fakta. Visst kan jag tycka att de gör en konstig eller felaktig tolkning, eller väljer fel beslut, men i grunden så vet jag att de har en världsbild som har en förankring i en verklig, vetenskaplig grund. SD utgår mest från populistiska svador, feltolkade (eller påhittade) statistiska undersökningar och rena fördomar som helt enkelt är osanna. Jag vill mena att det gör en enorm skillnad faktiskt.
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Mysgosmys skrev 2010-08-30 20:59:01 följande:
    1. Svenskhet är när man har sina rötter i Sverige. När man har åtminstone en morförälder och en farförälder som som är födda i Sverige, av sina svenska föräldrar. Om jag flyttar till Japan och föder barn med min svenske man där, inte sjutton kommer jag då att kalla mitt barn för japan. Tar jag min familj och flyttar till Kina, så blir vi inte automatiskt kineser. Svensk är man by blood.

    2. SD vill inte alls förhindra att dina exempel kommer till Sverige. Men jag har inte hört något om att Bill Gates har såna planer, har du? Dessa män har sina egna pengar och kommer inte in till landet för att vägra lära sig språket och vägra arbeta för att försörja sig. De har redan gott om pengar att försörja sig för resten av livet på.
    Men om Billy boy nu flyttar till Sverige och erbjuder sig att försörja alla andra invandrare, så lovar jag att hålla käften sen.

    Sen kanske du säger att invandrarna jobbar ju visst det! De sliter som hundar! Det må så vara, men deras 20-tal släktingar som de sedan drar in i landet arbetar INTE. Det är statistik. Och för dem en strategi.

    En utlänning tar med sig sin fru och flyttar in i Sverige, han får jobb och försörjer sin familj och får till slut uppehållstillstånd. Då åker han hem och hämtar sin mamma och sina kusiner och sin frus mamma osv och drar hem dom till Sverige. Dessa får sedan en bostad serverad och behöver inte göra ett piss för att försörja sig. De har ju 18 barn och får bidrag för dessa. Plus alla andra bidrag de får.

    Sen har de mage att kalla sig svenskar. utan att kunna språket, utan att respektera våra seder. De vägrar gå in i kyrkan för det är inte deras tro. De kräver att skolorna inte längre får ha sina avlutningar i kyrkan, trots att det är vår tradition. Nej, för det är ju rasistiskt!
     
    Då måste jag sorgset meddela att svenskarna sedan länge är utdöda. Sedan några få generationer efter att germanerna kom till skandinavien, faktiskt. Undrar om det betyder att SD vill tömma hela landet på invånare då? Att alla ska uppmanas att återvända till varifrån deras förfäder nu kommer?
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
Svar på tråden HEJA SD!