Inlägg från: Dorian Ertymexx |Visa alla inlägg
  • Dorian Ertymexx

    HEJA SD!

    MammaG skrev 2010-08-30 22:30:28 följande:
    Tack! Jag blir helt bestört när jag upptäcker att folk tror på någon ursvenskhet, som gärna ska gå tillbaka ända till vikingarna. Undrar hur hårt man skulle behöva slå för att få folk att begripa att vi i en eller annan generation bakåt ALLA är invandrare. Inte ens idag finns det en homogen svensk kultur.
    Precis. Vet man minsta skvatt om folkvandringar så vet man dels att a) germanerna som vandrade från ural knappast höll sig till sina egna stammar när de gifte sig. Då hade de som nått Sverige varit sönderinavlade och oförmögna att bilda en kultur, och b) när de väl kom fram så slog de inte ihjäl allt som rörde sig, utan bosatte sig med, eller nära, och beblandades med urinvånarna som inte var germaner. Så ursvensken såsom german dog ut ganska fort efter att de lämnade Ural (om inte långt tidigare, rentav). Att Sverige sedan dess haft en tämligen konstant influx av invandrare från när och fjärran, århundrade efter århundrade, från både öst, väst och syd, gör att sannolikheten för en ur-uralgermansk överlevnad i Sverige helt enkelt är störtlöjligt liten. Nästan alla storstäder var tex tyska (och på den kunde tysk även vara slav, för all del, alltså polack tex). Under åren som Sverige dominerade Finland så kom och gick det folk kors och tvärs där också; och vadän "brödrafolksdravlet" än säger så är finnar inte germaner, utan i grunden finsk-ugrer. Inte för att mycket av det heller överlevt, som med alla folk, men...

    Under två årtusenden av konstanta folkvandringar och invandring ska ska det alltså, enligt SD, finnas kvar något genuint ursvenskt. Tillåt mig att asgarva. Det är ju så urlöjligt att det inte finns på kartan!
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Donum skrev 2010-08-30 22:35:07 följande:
    Är man bekymrad över frekvensen av låg utbildning, arbetslöshet och bidragstagande så ska man väl rikta in sig på att kasta ut sverigedemokrater..?
    Meh, du får ju inte använda deras egen retorik mot dem! De blir kränkta, ledsna och känner sig mobbad då! Obestämd
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Tiger Af Lilja skrev 2010-08-30 22:39:22 följande:
    Jag personligen kommer ej rösta på Sd i riksdagsvalet, men tycker deras politik är BRA!
    Mona Muslim kommer defentivt inte få min röst!

    Hoppas  på en stor förändring i detta land.

    Tjaa jag är ju inte direkt ensam som blivit utsatt för våldtäkt  t.ex...
    Nej, det är du tyvärr inte. Det finns många som blir utsatta för våldtäktsförsök. Men jag ser inte vad det har att göra med SD eller invandringen, då majoriteten våldtäkter (och försök till dito) sker i svenska hem mellan svenska partners. Oftast en svensk man som våldtar en svensk sambo, flickvän eller väninna.
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    MammaG skrev 2010-08-30 22:51:45 följande:
    Jag antar att dessa folkvandringar inte ens existerar vare sig i sd:s  medvetande eller skolplan. Gud förbjude att det skulle komma fram att hela deras idé om svenskhet bygger på en schimär.
    Du, jag har pratat med folk som på fullaste allvar menade att germanerna kom hit för samerna, för 10 000 år sedan, när inlandsisen smälte. Alltså, man blir litet stum av sådant. Eller, ja, jag blir inte stum, jag försöker tala om för folk hur fel de har. Tyvärr ofta helt bortkastat...
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Mysgosmys skrev 2010-08-30 22:59:44 följande:
    Sverige med sin gigantiska statsskuld har inget välstånd. Känner inte många som har det bra ställt precis. Jag kallar det inte välstånd när så gott som alla jag känner till jobbar o sliter 18 timmar per dygn, bor i ruckel o ändå måste vända på varenda krona. 
    Här är ett restips: Lima, Peru. Ghettoområdena (de kallas "barriadas", så du vet vad du ska fråga efter). SEDAN kan du komma och snacka om misär och statsskuld.
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Piff skrev 2010-08-30 23:07:06 följande:
    en liten fråga till dig mammaG, tycker du att vi ska sjunga nationalsången på nationaldagen? i barnens skolor?
    eller är man rasist då? för i dagens samhälle är det tydligen inte tillåtet att vara stolt över sverige.
    Vi har ett fint land, ett rikt land som tar hand om alla (börjar bli lite för många nu är min personliga åsikt *påhopp på den åsikten förväntar jag mig för så får man väl inte tycka...*)
    Fin natur, en etik och moral som vissa folkgrupper inte är födda i och då inte kan leva efter- men man kan ta seden dit man kommer och lära sig. Vill man integreras i svenska samhället så lär man sig språket -
    För mig så är det helt sjukt att man kan slänga sina barn över ett balkongräcke, eller kasta stenar på en kvinna som har haft sex. Jag vill inte att den typen av beteende ska komma till sverige, vill inte att mina barn ska växa upp med sånt.
    Jag älskar okunskap...

    Du vet förstås att det du frågar är en oxymoron? Barnen KAN inte sjunga nationalsången på nationaldagen. Dels för att vi faktiskt inte har en officiell nationalsång, och dels, och viktigast, för att nationaldagen är en röd dag! Alla är lediga då, så barnen är inte i skolan!

    Den typen av beteende du inte vill ha kom till Sverige med de första människorna som kom till landet, och kommer inte försvinna förrän de sista människorna dör ut eller lämnar landet. Antalet hedersmord och fall av hedersvåld är en droppe i havet mot allt våld som svenska män utsätter sina kvinnor får (och vice versa). Fast det kallas inte hedersmord då förstås.
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    MirandaSthlm skrev 2010-08-30 23:07:13 följande:
    SD är bäst. Så enkelt är det. Ni som gnäller är bara översittare som ser ner på andra som är av annan åsikt.

    Att ni som är så smarta inte kan tåla att folk inte tycker som smarta ni gör är för mej en gåta och kommer så förbli.Eran åsikt lär ändå inte bita och era personangrepp och fördomar gör att man ÄNNU mer tänker rösta på SD.

    Samma dravel jämt på alla SD-motståndare. Varför det och varför så.... SKIT NI I DET!!!

    Ska inte ni smartskaft ta och jobba på NASA eller nåt??? Nä ni ska sittta på FL och se ner på andra men VI får minsan akta oss.. ett enda ord fel så brölar ni ut;  STATISTIK PÅ DET!!!!!!!!!!!!!!!!

    Men orka..... ni har inte fattat dom första tusen ggr och lär inte göra det i fortsättningen heller. Och detta trots att ni är så smarta.
    Exakt. För vi är så smarta att vi inte fattar hur man kan vara så dum att man kastar bort sin röst på ett parti som inte har en genomtänkt politik, som inte har koll ens på de frågor de faktiskt säger sig värna om, och som på det hela taget sprider okunskap och fördomar omkring sig. Jag har väldigt svårt att förstå att någon jag delar gener med kan tänka så barnsligt och kortsiktigt. Men det är la jag det.
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Bejje skrev 2010-08-30 23:13:12 följande:
    Du fattar fortfarande inte poängen. Jag tog upp exempel. Skitsamma vem det är som anfaller, det viktiga i det hela är att vi har inget försvar att tala om idag och vi borde försäkra oss bättre genom att rusta upp. Som sagt, kanske händer ingenting inom 100år, men kanske blir vi anfallna och då gäller det att kunna försvara Sverige.
    Om hundra år kanske läget är annorlunda, men att idag oroa sig för krig när vi är omringade av allierade eller svaga stater är ju fan bara patetiskt! Det är litet som om Montana, en delstat i USA, hade börjat rusta för eventuellt krig mot sina grannstater!
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    MirandaSthlm skrev 2010-08-30 23:14:40 följande:
    Kan du inte förstå det??? Nämen... det låter som du är rätt trög då. Skaffa dej en annan hobby då kanske... uhm.. som stickning kanske.
    Nej, jag är inte trög alls. Kanske det som är problemet. Om jag hade varit trögare, eller mindre världsvan, eller vetat att enkla lösningar ofta är falska och dåliga lösningar, så hade jag kanske förstått. Nu känns det mest som ett gäng individer som inte riktigt vågat möta verkligheten som drömmer tillbaka om barndomen framför Saltkråkan på TV typ.
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
  • Dorian Ertymexx
    Piff skrev 2010-08-30 23:14:58 följande:
    kan du ge några exempel på svenska fall där kvinnan har blivit stenad eller kastad från en balkong??

    detdär om nationalsången var ju otur:P men innan det blev röd dag så hade de redan slutat sjunga nationalsången på väldigt många ställen.
    OTUR? Hur kan det vara otur att jag, som invandrare vet mer om Sveriges nationaldag än du, som glatt skulle rösta på ett parti som vill "uppmuntra" mig att "repatriera"?

    Och ja, folk hade slutat sjunga nationalsången långt tidigare, vet du varför? Jo, för att nazisterna och extremhögern (däribland flera av SDs grundare och sympatisörer) stal nationalsången och vrålade den som en hatisk kampvisa mot sina fiender. Vanligt folk ville inte förknippas med sådan skit, så under lång tid vågade många vare sig sjunga nationalsången eller visa sig med svenska flaggan. Det har börjat gå över nu, lyckligtvis, vanligt folk har börjat ta tillbaka svenska flaggan som sin egen igen.

    Spelar det någon roll HUR de dödades? Tror du att en svensk kvinna suckar av lättnad för att hon blev knuffad över ett stup snarare än över ett balkongräcke? Eller att hon blev knivhuggen trettio gånger och lämnad att blöda till döds snarare än bli stenad?
    Jag är inte en kvinnokarl! Men jag jobbar på det!
Svar på tråden HEJA SD!