Inlägg från: Fredish |Visa alla inlägg
  • Fredish

    Downs syndrom - Vi gjorde abort

    Kändes skönt att hitta en tråd! Känner mig så ensam trots att jag har världens bästa kille och en massa fina vänner!

    För tre veckor sedan fick vi reda på att vårat barn hade ett hjärtfel.. Vi fick möjlighet till fostervattensprov och vi gjorde ett. Dagen efter ringde läkaren och sa att de förhoppningsvis kunde laga hjärtat ifall vänster kammare utvecklades i rätt takt. Paniken kom och jag insåg att vi skulle få ett barn som kanske inte ens klarar en förlossning, ett barn som inte kommer kunna leva ett normalt liv, ett barn som förmodligen skulle försvinna från jorden innan jag OM hjärtat nu utvecklades rätt. Två dagar senare fick vi reda på att barnet hade DS (på själva down syndrom-dagen)!!!

    Det gjorde ont i mig men vi valde att avsluta då jag tyckte att ett barn som har både hjärtfel och DS Inte får ett värdigt liv.. Jag uppfatta det som att mitt barn bara skulle levt sitt liv på ett sjukhus!

    Våran dotter fick somna in hos mig och föddes fär två veckor sedan!

    Det gör ont i mig, får panik av händelsen! Vi ska ha en liten minnesstund för henne om en vecka! Jag älskar ju min dotter, mitt första barn!

    Jag är 21 år och är mitt i sorge-arbetet men har nu börjat få panik över om jag ens kan få friska barn?

    Efter detta långs inlägg kommer min fråga! Vad tror ni om en andra graviditet? Får man mer hjälp, har man sett att det kan ske igen? Vad har ni för erfarenheter?

    Styrkekramar till er alla!

  • Fredish

    Susodus, kan inte ens föreställa mig hur det är att behöva genomgå ivf också utöver al annan oro etc. Tack för att du svarade! Gjorde gott i hjärtat på mig, det lugnade mig! Verkligen tack!

    Är ny här på familjeliv så hoppas jag taggar rätt så at ni ser mina meddelanden! :)

    Och grattis! V.12, håller tummarna <3

  • Fredish

    Har inte orkat vara inne på ett tag (en månad eller två) men tack för att ni svarat! Nu väntar jag på nästa mens så att vi kan försöka igen! Lycka till alla!!!

    Sa till mig själv att jag får dricka och röka cigaretter till och med sitsa juni för att på nått sätt bara vara.. Antagligen fel men känns bra hehehe

    Men återigen, håller tummarna för alla och glad för svaren ??

Svar på tråden Downs syndrom - Vi gjorde abort