Inlägg från: Majmamma1984 |Visa alla inlägg
  • Majmamma1984

    Downs syndrom - Vi gjorde abort

    Oj Pernilla, jag håller verkligen tummarna för dig!! Håll oss uppdaterade =)

  • Majmamma1984

    Borde väl inte länka egentligen hehe. Oro är ju inte något som vi behöver, men om ni är som jag så tycker jag att det ändå är skönt att läsa, veta, söka info m.m.

  • Majmamma1984

    Nej men grattis Pernilla, så roligt! Glad Jag ska ringa BM till veckan för att höra hur vi ska gå vidare. Sist så sa läkarna att vi ska få göra ett  KUB i v. 11 el. 12 men när jag inte har helt koll på vilken vecka jag är i så vill jag få komma på VUL för att bestämma vilken v. jag är i innan dess. Ska försöka få till ett till v. 8 kanske så man får se lilla hjärtat också förhoppningsvis. Om nackspalten o alla markörer ser bra ut så behövs inget FVP el. MKP.

    Jag känner bara molvärk dagligen än så länge men den stora tröttheten borde slå till nästa v. om det blir som sist. =)

  • Majmamma1984

    Jo, usch för dessa nojjor...själv nojjar jag över hcg-stegringen. eftersom jag inte vet om det var julhelgen eller nyårshelgen jag hade ägglossning så vet jag ju inte hur startk gravtestet bör visa vid det här laget.  Om jag hade ÄL vid nårs (vilket jag tror)så är det så starkt nu som det borde vara (som det var sist iaf) men om jag hade ÄL julhelgen så är det för svagt. Gaaah.

    Det känns inte som att jag kommer få någon hjälp av BM än heller eftersom det är så tidigt. Jag tror att jag är i v. 5 nu (alt. v. 6)

    uj uj uj...om man ändå bara kunde njuta!Glad

  • Majmamma1984

    och så en sak till. Det jag har i mitt minne är ju hur det kändes att vara gravid i v. 14, så jag kommer på mig sjäv med att tänka att jag inte alls är gravid eftersom det inte känns som det kändes då. Det är ju det som är lagrat senast i minnet. =)

  • Majmamma1984

    Limpan: Oj, jag måste ha slarvläst innan mitt förra inlägg, jag hade missat att du haft blödningar och att dina misstankar i går tyvärr blev bekräftade....

    Jag vet inte vad jag ska säga, det finns inga ord för sådant här. Jag önskar att jag kunde göra något men det enda man kan göra är att ta sig igenom det, det finns inga genvägar.

    Livet är så förbaska svårt mellan varven och i bland så väljer jag att tänka att det är slumpen (otur) som åstadkommer saker och ting och i bland väljer jag att tro att saker och ting sker av en mening och någon enstaka gång så tänker jag att jag förtjänar väl det.

    Du får då absolut inte tänka att du förtjänar detta, vad är det man brukar säga "en olycka kommer sällan ensam".
    Varför det är så kan man ju undra.

    Gud vad jag svamlar, jag vet  inte riktigyt vad jag ska skriva o vill inte skriva de vanliga sakerna, det blir ju inte bättre av det.

    Jag hoppasför allt i världen att du har ett bra stöd i din pojkvän.
    Tänk så här: Nu är din lilla ängel i himlen inte ensam längre....Nalle

    1000 kramar!

  • Majmamma1984

    Hej tjejer! Det blev MF även här, det är därför som jag inte har haft orken att vara inne på FL. Kommer fortsätta hålla mig borta härifrån ett tag till tills jag hämtat mig.

    Kram på er!

  • Majmamma1984

    Jag förstår inte att de som valt att jobba med yrken där man jobbar med människan kan vara så oförstående och omänskliga i bland. Där jag bor är de flesta riktigt fina på Barnmorskemottagningen men på Gyn är de flesta hemskt oförstående. *ryser*

Svar på tråden Downs syndrom - Vi gjorde abort