Inlägg från: Mamma till bröderna bus |Visa alla inlägg
  • Mamma till bröderna bus

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    hahaha ja det kanske de hade =) vilken skön fundering, det kommer mycket kul från munnarna på de små just nu, felix har mundiarre mest hela tiden, han är aldrig tyst, och miljoner myror i brallan..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    tror oxå det är biologiskt, smart idé med madrasserad kammare =) tjejer verkar kunna sitta och rita och pyssla utan att det spårar ut.. vi är inte så vilda av oss, men felix verkar bli det ändå..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    nollan- vadsynd, beklagar   Jobbigt med alla hormoner som rusar.. kram på dig

    snarko- ville du ha adressen så du kan fortsätta tvätt nojjan hos hoss ;) min ork är nere på botten, ska ha mens när som och humör och ork är nere på botten och under det...


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    förstår det, sådant är jobbigt.. snart är du dig själv igen

    vet ni.. jag fick hjälp av mannen att räkna ut den procentuella viktminskningen.. jag har  minskat med 30,7 % =)


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    gått ner 2 kg till, så nu är det 39 kg.. =)

    Felix har gjort illa sig :( felix börjar 9 på dagis och 9.30 ringer frökn och säger att han snubblat och slagit i munnen illa och blöder och att det ser ut som om en tandläkare bör titta, så jag fick hämta honom och ta med till jobbet, vi hade det lugnt så vi gick till tandläkaren och kollade upp dom.. han får inte äta hårda saker, vi får inte borsta tänderna med tandborste under 1 vecka utan vi ska tvätta tänderna med corsodyl och tops. Kommer lite blod varje gång han äter något och han har ont i munnen. Min lilla groda :( ingen fara med tänderna dock, men vi måste ha koll ifall tänderna ändrar färg eller om det blir någon böld i tandköttet, för då måste vi dra ut tänderna så dom andra tänderna får växa fram :(


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    ja, jag hoppas verkligen tänderna klarar sig, han har klagat lite idag att det gör ont, men han är tapper.. men när han ler så ser det ut som om han har snus under läppen, det är så mörkt och svullet.. inte helt kul.. men det ser bättre ut idag än igår iaf..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    nollan jag hoppas att du inte blior ledsen nu, men jag vill kunna "prata" någonstans....

    Jag är gravid, felix ska förhoppningsvis bli storebror, om ärtan stannar kvar vill säga.. jag är glad, omtummlad lite chockad.. Vi sa att ok vi slutar skydda oss, inget mer planerat än så och prickar in på första försöket.. ??? jag hade räknat med att det skulle dröja några månader iaf..

    Det svåra blir att dölja det eftersom alla på jobbet kollar in vad jag äter och så, jag får inte banta nu, så det blir ett pyssel fram till jul, och någon vecka efter jullovet oxå för den delen...  


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    nollan tack! första försöket för oss oxå, får se hur detta slutar, jag får tacka för tipset, får ju hålla en fasad uppe några veckor nu, det jobbiga blir de frågor jag får vägningsdagarna.. =) men det går nog, tror bara det är en gång kvar innan jul så då får jag säga att jag stog still, tappaede ju så mycket denna gång =)


    Felixmamman
Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~