Inlägg från: Mamma till bröderna bus |Visa alla inlägg
  • Mamma till bröderna bus

    ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~

    mejja, vilket fint kort =) vi har inte fixat med julkort iår, ligger efter lite, blir vanliga köpekort från oss iår. . .

    Jobbigt är det med missfall, men hellre nu än i v 16.. det är helt klart skillnaden är enorm, både vad gäller smärta och känslor. . . stackars felix har undrat varför mamma är tjurig och bara vilar, men vad tusan, jag är ju snurrig i skallen och har ont, så felix har pysslat om mig här ikväll, hämtat vatten och filt och pussar och kramar i massor och frågat om jag behver medicin =) han är snäll min lilla prins... nu ska jag fixa inför imorgon, lucia på dagis för oss med, pepparkaksgubbe ska felix vara. jag tänkte ha något hyffsat snyggt på mig, men helst mörkt då jag blöder rätt mycket fortfarande..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    snarko- vad synd, jobbigt med sjuka barn

    vi var till tandläkaren och töntmamman bölar som om han fått dödsdom.. BÅDA framtänderna måste ut, och det innan jul antagligen, han kommer få lugnande innan, jag frågade hur lång tid det tar innan de nya växer fram och det är det svaret som gör mig ledsen... de kommer när det är dags, vid 6-7 års ålder, så min groda kommer vara utan framtänder i 2-3 ÅR :(


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    tjenis, det gick bra igår.. mycket skönt, men måste tillbaka nästa vecka för nytt blodprov, de vill se att hormonprovet kommer ner till noll..

    Felix tänder är kvar än iaf... Idag ska vi köpa julgran och julstöka massa, för julkänslorna gick lite upp i rök med allt strul..

    Ang omega3- japp vi gav MorEpa mini junior 2 kapslar om dagen (de går att tugga eller tömma eller för all del svälja) det är ju värt att testa, det tar 2-4 veckor innan nivån är uppe i det optimala, men vi märkte redan efter ett par dagar att han lättare kom till ro på kvällen, men sen tog det 2 veckor tror jag det var innan sömnen ändrades till det bättre, vi fick ha jättetydliga rutiner samtidigt.

    Vi ska fira jul här hemma, blir 10 stycken här hemma, så det blir lite trångt, men mysigt, jag ÄLSKAR julen och tycker det är toppen att jag får fixa med allt här hemma, vi har varannan jul och sen varannan har min svåger med familj..


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    God fortsättning på er =) hoppas julen var trevlig för er alla.. här hemma har min syster med 2 hundar och två barn invaderat, trode det skule bli ett par dagar, men nu har hon kläckt ur att hon flyttat från gubben, så hon vill sova över någon dag till (min man och jag är inte helt lyckliga, huset fullt felix i vår säng och vi har planer för nyår och jag vill INTE att syrran är med, jag vill ha min mysiga nyår med min bästa vän och hennes man och dotter, vi brukar fira ihop och jag vill/orkar inte ha med syrraan och hennes familj, jag är less redan nu och hon kom i tisdagskväll...


    Felixmamman
  • Mamma till bröderna bus

    nollan, trevligt :) japp vi ska fira här hemma.. de känner inga här, så jag vet igentligen inte vart dom annars skulle vara än här, hundarna är nog inte vana vid smällare, så då ska de vara stressade och skälliga oxå.. usch vill inte, jag vill att min syster hittar någon annan att våldgästa...


    Felixmamman
Svar på tråden ~*~ 30+ som fick barn i oktober 06, del 13 ~*~