• Frazze

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Jag har försökt tre ggr de senaste dagarna att fråga en sak! Men mitt meddelande bara försvinner för att internet på denna telefon är KASS!!!!!! Försöker igen! Om man blir gravid den naturliga vägen så läste jag att det kan ta 7-10 dagar innan ägget fäster. Vissa har ävent känt ett stick i livmodern när det fäster. Men för oss som gör det denna vägen, hur lång tid tar det då för ägget att fästa? Det förs ju in direkt i livmodern!

    Hur har det gått tes med ditt guldägg? Jag håller tummarna för dig! Lycka till! Kram

  • Frazze
    tes 75 skrev 2014-03-01 12:37:11 följande:
    Samma tror jag, embryot fäster när det är ca 7 dagar gammalt, dvs typ 5 dagar efter återföring med ett 2-dagars.

    Det gick bra idag! Ett st toppembryo återfört!



    Wiiiiiii GRATTIS!!!!! Nu är det bara att hålla tummarna att det fäster då!

    Shit! Igår var ruvningsdag 5 för min del! Undra om det nu fäste? Är så nervös att det inte skall ha gjort det
  • Frazze

    En fråga till er som vart gravida! Kan man ha jordens PMS även fast man är befruktad??? Annars kan jag redan nu säga att jag inte är gravid! Idag är det synd om min man som I wan't to kill until he dies!!!!!!!!

  • Frazze

    Nä jag tänkte snarare humöret!!!! Jag känner ingenting i magen :-/ Men Grrrrrr vad arg jag blir!!!!

  • Frazze

    Jag är på dag 6 efter ET och känner bara att vad än min man gör så är det FEL!!!! I vanliga fall hade jag vart överlycklig för det han gör, men idag är det inte bra. Innan alla hormonsprutor och ägglossnings sprutor etc så ja i normala fall så skulle min mens komma nu drn 5 mars, har väldigt kort cykel! Men nu under dessa omständigheter har jag ju inte den blekaste eftersom att min äl pga spruta kom i alla fall 4 dagar senare. Ja jag lär väl märka om jag får mens eller inte.

  • Frazze
    Zwillinge86 skrev 2014-03-01 15:53:07 följande:
    Känslomässigt knäppa reaktioner kan både bero på graviditetshormoner och pms. Sen får vi inte glömma att den påverkan som hela ivf-cirkusen har på både kropp och psyke, så det du upplever kan också vara en normal reaktion på en onormal situation.

    Jag gick känslomässigt banana under min första graviditet, men det var senare runt v.10 kanske.

    Vet att väntan är förfälig och att det är omöjligt att inte analysera varenda symtom, men bara tiden kan utvisa om ägget fäst eller inte. Men till skillnad mot spontan graviditet så vet du att du har ett befruktat ägg i din livmoder så försök att njuta av att du rent teiretiskt är gravid tills motsattsen är bevisad.



    Det gör vi kan jag lova dig! Min man säger godnatt, och vi har döpt dem till plupp och plopp?! Varför vet jag inte drt bara blev så. Han ligger med sin hand på min mage och pratar med dem och då känns det som att livmodern drar ihop sig på något sätt, eller om det är något annat där nere som rör sig (tarmen tänker jag då) Ja denna längtan och denna HEMSKA tid i ovisshet innan man får testa sig är rena tortyren! Men det är bara att hoppas på det bästa Min man har precis lärt mig en barnvisa på engelska som lär barn att räkna till 10. Den är nu fastetsad på min hjärna och jag går runt och sjunger den hela tiden. Var jag inte knäpp innan så är jag det garanterat nu!
  • Frazze
    micke78 skrev 2014-03-02 11:03:57 följande:
    Hej alla,

    Jag skrev en del här för några månader sen. Jag har amh på 0,07 och fsh på 11, fick besked att jag aldrig kom bli gravid naturligt eller med ivf. Efter att ha accepterat detta, valde vi äggdonation. Det gick fort och enkelt, med en kostnad på 40 000:-, blev det 2 toppen 5 dagars embryon tillbaka till mig och 4 i frysen. Jag hade nog inte stora förhoppningar med första försöket, men jaja, tog en test 5 dagar efter återförande - GRAVID! JAG ÄR GRAVID! Trodde inte det var möjligt att bli det efter så många år! Jag är så himla glad för att jag gjorde det här, att det är äggdonation har vi redan glömt. 

    Det jag vill säga med det här är att om det skulle vara så (God forbid) att ni inte blir gravid med egna ägg, så rekommenderar jag äggdonation med hela mitt hjärta.

    Jag önskar er alla allt gott och hoppas ni alla får de barna ni så gärna vill ha! Inte ge upp!!

    Mycket kärlek från mig till er



    Åh GRATTIS! Va skönt att höra! Kan man se graviditet redan 5 dagar efter återförande??? Shit nu kommer inte jag att kunna hålla mig i så fall. Annars så känner jag samma som du! Det är kanske inte ditt ägg, men det är i dig som ägget ligger och gror det är du ssom bär det hela tiden och det är du som kommer att föda barnet. Sen att någon var snäll och donerade ett ägg är ju underbart. Men det är ju ditt barn! Bara ytterligare ett hjälpmedel precis som sprutorna och införande Lycka till nu! När blir det beräknat då?
  • Frazze
    micke78 skrev 2014-03-02 12:18:54 följande:
    Tack så mycket!!! Det är fortfarande 8 veckor till 3 månaders gränsen, så jag försöker inte tänka så mycket på det (även om det är jättesvårt).

    Frazze: 10 november:D Jag fick tillbaka 2 stycken 5 dagars, så frågan är ju om det är tvillingar och att det är orsaken till att det var så tidigt. Men om man tänker, så testade jag -4 dagar innan mens skulle komma, i normala fall alltså. Så så tidigt är det ju inte. Men det är helt sjukt, kan verkligen inte fatta det!! 

    Du får testa när det känns rätt. Jag kände att jag heller ville ta itu med minus än för varje pris vänta till testdagen. LYCKA till!!!

    Zwillinge86: Jag väntade 3 månader. Det är reprofit i tjeckien jag gick till. Det kostade 4500 euro. Jag kan bara säga positivt om den kliniken!



    Jag har ju oxå två st ägg i mej! Och skulle utan hormonbehandling etc ha min mens nu på onsdag. Jag har lovat mig själv att vänta tills onsdag innan jag testar mig i alla fall. Jag hoppas på ett plus givetvis och gärna att båda har fäst vi kamske blir två med tvillingar Jag är så fruktansvärt dålig på sånt här, när är första ul så man får se om båda fäst? Jag som saht hoppas och ber att det ska vara ett plus först.
  • Frazze
    tes 75 skrev 2014-03-02 21:28:12 följande:
    Alltså, jag är på ruvardag 1, och känner av ligamenten när jag sätter mig upp snabbt eller om jag gör en vridrörelse halvsittandes. Det måste ju vara äggstockarna som ff är lite svullna väl, och trycker mot ligamenten, för livmodern har ju ingen aning om att det skvalpar runt ett 3-dagars embryo där ännu. Väl? Eller är det protesteronet som spökar kanske?



    Ja det kan nog vara lite av både äggstocken och progesteronet. Jag kände jättemycket i början av progesteronet, men nu så känner jag inte så mycket längre. Jsg ska faktiskt testa mig på onsdag redan. Jag klarar inte att hålla mig längre! Antingen är det bästa onsdagen ever eller så är det bara att ta nya tag och testa på utsatt datum.

    Lycka tilli morgon livit! Håller tummarna för dig!
  • Frazze
    blomman02 skrev 2014-03-03 08:57:14 följande:
    Idag känns livet tufft, mina tester är så blanka så jag kan spegla mig i dem, rd 9 idag.. Jag vet att det är tidigt osv osv men just nu känns det så jäkla kört. Varför är livet så orättvist och hur många tårar kan man gråta?



    Vi får hoppas på det bästa att det bara visade blankt idag och att nästa gång du testar på måndag att det visar positivt. Det får ju mig att bli riktigt nervös! Hur ska det gå tro? Jaja visar det negativt så stöttar vi varandra och börjar om från början! Vi ska klara det!!!!!! Vi vet ju hur jobbigt det är, men med all stöttning man får här så käänner man sig rätt så positiv ändå. Även om det känns jävligt jobbigt så vet man vad som låste göras, och man gör det! Men tappa inte modet än! Det kan som sagt gå bra ändå tillslut! Kom ihåg att det är 6 dagar kvar tills du egentligen ska testa dig, och jag gissar att det har en anledning till varför man ska vänta så länge med att göra det. Stor kram till dig!
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH