• Frazze

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    livit skrev 2014-03-09 20:17:06 följande:
    Håller tummarna för testet imorgon Frasse! Och för dig om några dagar Tes. Hur går det för dig Blomman?

    Imorgon ska det förhoppningsvis bli ET. Är så nervös att de ska ringa när jag sitter på tåget och säga att det inte blir något. Annars har vi faktiskt njutit ordentligt av en fantastisk vårdag:)



    Jag vet precis hur det känns! Jag hade telefonen i handen ända tilks jag kom till sahlgrenska. Jag trodde stenhårt att de skulle ringa mej. Men när jag kom fram och träffade damen dom var med på äp så lig hon och sa att det blev två! Den dagen kunde inget ha suddat bort leendet på varken mej eller min man. Det kommer att ha gått lika bra för dig ska du se!!!! Men jag förstår din nervositet. Det verkar dock som att färre ägg ger bättre kvalitet. Så nu får vi positiva resultat båda två imorgon då! Lycka till!
  • Frazze
    blomman02 skrev 2014-03-10 00:44:30 följande:
    Håller tummarna för dig! Jag jobbar hela natten så hoppas på lite trevlig läsning om några timmar :)



    Tack blomman! Hur har det gått för dig? Det har vart lite tomt här utan dig
  • Frazze

    JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Jag är gravid!!!! Det står Gravid 2-3 på testet! Jag vill bara skrika ut min lycka!!!!!!!!!!!!

    Jag är hemskt ledsen blomman! Det känns inte lika roligt dock när det inte har gått bra för dig! Men ge inte upp utan kämpa på! Och för mig så kommer de längsta 3 månaderna i världen nu innan man kan ge en liten suck av lättnad. Man är väl inte ur skogen någonsin under en graviditet, men de första 3 månaderna är ju kända för det Lycka till nu blomman! Du fixar det nästa försök styrkekram till dig!!!!

  • Frazze
    tes 75 skrev 2014-03-10 07:22:12 följande:
    HURRAAA!!! Åh vad glad jag blir! Och vad sjukt spännande om det är båda kvar! 



    quote=72717450][quote-nick]tes 75 skrev2014-03-10 07:22:12 följande:[/quote-nick]HURRAAA!!! Åh vad glad jag blir! Och vad sjukt spännande om det är båda kvar! [/quote]

    Ja guuuuud!!!! Min man han har börjat prata om ny bil, vi måste flytta till större etc etc. Men som sagt nu måste vi ta reda på när man skriver in sig på Mvc och allt sånt där först! När gör man första ul? Så att man får veta om det är en el två? Du som gjort allt detta innan!!!
  • Frazze
    tes 75 skrev 2014-03-10 10:11:19 följande:
    ..och jag har fått en blödning idag. Ruvardag 9. Förra gången blev det ju ingen ET, och då fick jag mens exakt 13 dagar efter ÄL-sprutan, vilket det är idag. Jag vet att en del får småblödningar & att det inte behöver betyda minus, men molvärken jag har nu är precis som den brukar vara första mensdagen.



    Nej! Inte du oxå!!!!!!!! Känns ju inget kul att fira min lycka om varken du eller Blomman får vara lika lyckliga Min man sa faktiskt det att om det är 25-30% som det blir graviditet av så är det en av oss tre som faktiskt skulle bli gravid. Det är statistiken typ, men jag hade hoppats att det skulle vara jag av tre från annat håll så att vi alla kunde glädjas tillsammans! Jag hoppas tes att det bara är en nidis! Och sen hoppas vi på att det går bra för livit oxå. Styrkekram!
  • Frazze

    Ok om inget händer nu så ska jag på Ul/Vul den 2:a April. Då får vi se om det är 1 el 2 små hjärtljud som slår!

  • Frazze
    tes 75 skrev 2014-03-10 16:19:13 följande:
    Jag testade förresten minus idag, och blödningen har tilltagit & känns precis som en vanlig mens. Bara på ruvardag 9, så jag kommer förstås testa igen om några dagar, men det känns inte hoppfullt alls. Hur skulle ni gjort. slutat med proggisarna? Jag blir så väldigt dålig i magen av dom, och misstänker att de orsakat det illamående jag känt i några dagar (och tänkt att det var graviditetsillmående).



    Ja fy f*n va magen är dålig!!! Har nog aldrig vart så här dålig sammanlagt i hela mitt liv! Frågan är, vågar man ens sluta med progesteronet? Jag är så orolig att något ska gå fel! Fortsätt du med dem tills dag 15 ifall om att ifall. Det är bara några dagar till! Lycka till även om det känns hopplöst just nu.
  • Frazze
    livit skrev 2014-03-10 17:43:41 följande:
    Låter vettigt att fortsätta tills man är helt säker på att det inte blivit något. Ledsen för din skull Tes, hoppas att det bara är någon liten blödning och inte mens.

    Själv har jag fått tillbaka embryot nu. Det såg fint ut tyckte läkaren. "Bara" att vänta och hoppas!



    Åh vad kul! Grattis! Nu har du bara världens absolut längsta två veckor då innan du äntligen får testa Lycka till!
  • Frazze

    Tack alla för era gratulationer! Jag är så lycklig, men ändå så nervös! Jag hoppas att det är två små pluttar där inne, men jag har oxå läst att när de sätter in två ägg så är risken för mf större. Även första graviditeten är ofta att den slutar i mf. Nä då jag är inte nojjig och skit skraj alls Nä nu dags för sängen!

  • Frazze
    intetnyttpåplusfronten skrev 2014-03-10 23:10:40 följande:
    Ååh grattis! :D Var det på första försöket? :D

    Jag har hållit mig lite borta från denna tråd eftersom jag måste pausa mina IVF pga min vikt, så blir nog inget mer förrän i höst och då är det 2 år sedan mitt amh togs. Mensen kommer ff som den ska så det är väl bra, men jag är rädd att det börjar närma sig och kanske är försent. :s

    Är det någon som fått "diagnosen" lågt amh värde i denna grupp som sedan faktiskt gått in i klimakteriet ännu? Mensen slutat komma osv? Jag funderar på hur lång tid man har... Många verkar ju hålla på flera år efter beskedet, så det kanske inte är så bråttom ändå?



    Tack så mycket! Ja detta var första försöket så man vågar knappt tro att det är sant. Jag fick ju ut 5 ägg var av ett var omoget och två blev inte ens befruktade. Men två guldägg fick jag tillbaks, så nu återstår det att se om det blir ett eller två. Mitt amh låg på 0,2 i maj/juni förra året när jag testades. Men sen var ju jag tvungen att ta en spruta mot röda hund och det gjorde att allt drog ut på tiden. Vågade då aldrig tro att det skulle ta sig på första försöket!!!!!! Nu är man ju som sagt bara skitskraj över att få mf. Ska ringa idag och se om jag inte kan få lite mer progesteron så att man inte slutar helt tvärt utan kan trappa ner i så fall. Lycka till med vikten! Det är alltid en riktig plåga det där Vill man ha resultat så tycker jag att viktväktarna är bäst. Fuskar man inte så går man ner i vikt!
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH