• MRE

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Bambu, håller tummar och tår för tydligare streck för var dag!

  • MRE
    Bambi2 skrev 2013-06-08 12:18:52 följande:
    Zwillinge - Jag håller tummarna för dig också. Som du kanske har märkt i tråden har jag haft svårt att hålla modet uppe under min ruvartid, de två senaste gångerna, så jag är den sista personen som har några kloka råd att ge. Känner med dig däremot. Tänk på vilken seger det är att ha fått ett befruktat embryo tillbaks, att många har blött fast de var gravida och att det fortfarande kan gå bra denna gång.
    Det som har hjälpt mig i mina värsta stunder, är att veta att det finns de som plussar efter långt fler försök än jag har gjort. Inte enbart i tråden, utan även vänner i min omgivning. Det omöjliga blev plötsligt möjligt.

    Det är en bra inställning! Jag ser med skräckblandad förtjusning fram emot min ruvartid om någon vecka (om nu allt går som det ska...). Jag tycker att det är ofantligt jobbigt samtidigt som ju det gör att möjligheterna finns...
    Bambi, hur många försök har du gjort? Jag kör mitt femte nu med ny klinik och lite annat tankesätt. Hoppas att det är framgångsreceptet!


    Fick rådet i någon annan tråd – du är gravid tills motsatsen bevisats !

  • MRE

    Nej, väntar på mensen. Ska köra det korta programmet ned första sprutan på cykeldag 3. Det nya består i kort program, aha, ristning och akupunktur. Ev oxå irep men det blir bestämt i veckan. Läkarna har hittills inte sagt något annat än att fortsätta försöka, får ut mellan 4-7 ägg varav ca 60% blir befruktade och 2 återförda var gång. Hittills inget till frysen så jag hoppas tillskotten gör att äggen blir lite starkare så de som inte blir återförda klara sig till frysen. Ska ev be om att få 3 insatta på Cfc ( om det nu blir så många som är tillräckligt bra, Känns skönt att kunna göra något annorlunda istället för att bara fortsätta på samma sätt

  • MRE
    Bambi2 skrev 2013-06-08 14:41:58 följande:
    Vad är irep? Jag går också på CFC. Var det de som föreslog långa protokollet för dig vid tidigare försök? Jag trodde de oftast rekommenderade det korta redan från början. Jag tror mer på det korta om man har lågt AMH. Jag gjorde också Assisted Hatching sist och det kändes rätt... När gör de ristningen?

    Man ska nog inte stirra sig blind på antalet ägg. För slutresultatet kanske ändå inte blir så annorlunda. Trots att jag hade ganska bra med ägg för min ålder och AMH resluterade 9 ägg vid mitt första ÄP "endast" i två insättningar med ett embryo åt gången och inget plus. Av de 3 jag kunde frysa överlevde bara ett tining och vidare odling. Jag känner många som aldrig lyckades frysa några ägg men som förr eller senare blev gravida och fick barn.
    Berätta gärna hur det går! Det är ju så spännande med IVF!
    Irap - se det tidigare inlägget. Det här är min första gång på CFC. Har gått på Öresund i Malmö innan.
    Hoppas attt AHA och akupunktur ska hjälpa den här gången men det blir inte rispning den här gången (tror jag) då vi kom på det för sent. tror det ska vara dag 21 i cykeln innan IVF.
    Korta - säkert bra för lågt AMH, långa bättre för endometrios  och om man har båda...hmmm inte vet jag
    Nu provar jag iallafall den andra varianten
  • MRE

    Var hos CFC idag och sparkar igång i med sprutorna ikväll.
    har fått Gonalf 450 i sex dagar, sedan nytt VUL och ovitrell i kombination med orgalutran samt i några dagar i kombination med Gonalf.


    Jag har tidigare fått gonalf i sex dagar sedan gonalf i kombination med luveris med det verkade inte cfc alls intresserade av. De sa att de inte blandar de två preparaten. Någon som har erfarenhet av samma?


    Den andra danske läkaren jag pratade med föreslog menopur i kombination med gonalf i andra delen av stimulering. Jag kör iofs det korta protokollet nu så det är kanske skillnad.


    Läkaren såg positivt överraskad ut och sa att jag hade 8 synbara folliklar så det verkar väl ok, hoppas bara de gillar stimulering. Brukar få ut runt 4-7 ägg.

  • MRE
    Bambi2 skrev 2013-06-10 14:42:28 följande:
    Jag är GRAVID!!!! Fick just svar på Hsg-blodprovet!

    Hur länge ska jag ta Prednisolon, ni som får det ordnierat? jag har tagit 10 mg i 2 veckor nu och undrar när jag ska trappa ner.


    Grattis, vad roligt!!!


    Fler solskenshistorier Solig

  • MRE

    De säger bara AMH <1 så jag vet inte. Alla andra prover bra.
    Har gjort fyra IVF och aldrig fått något till frysen men mellan 2-4 befruktade per gång och 2 återförda var gång. som sagt, femte gången gilt!

  • MRE

    Cff, var får du tag på veteshot? Låter inte helt gott men ändå..
    Läste i nåogn tråd om en bra "insulinnecessär" som håller sprutorna kalla men kan inte hitta det nu. någon som vet?

  • MRE
    cff skrev 2013-06-11 20:59:29 följande:

    Veteshoten köper jag i pulverform från Blueberry Lifestyle (www.blueberrylifestyle.se/ deras webbshop ligger dock tyvärr nere för tillfället - jag brukar handla i någon av deras butiker i Stockholm). Jag har också köpt på typ amazon eller ebay, då kom det från Kina. Blueberrys kommer också från Kina, men skall enligt förpackningen i alla fall vara ekologiskt.

    Kylfodralet för medicin hittar du i trådstarten här: Utländska tester och behandlingar   

    Tack!!
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH