• Sjöhästen80

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Jag ska på Vul imorgon och är rädd och jättenervös för att vi måste avbryta igen förre ÄP. Nu är det 3försöket vi är inne på och inget har lett till ÄP än. Jag hoppas så. Har bytt till kombinerad istället för bara gonal f. Så nu är det menapur 150 och gonal f 300e. Hoppas hoppas....

  • Sjöhästen80
    Zwillinge86 skrev 2013-05-26 20:33:50 följande:

    Då är vi i samma båt. Ska också på vul imorgon och hoppas att det leder till ÄP denna gång. Kombinerar 300 menopur med 150 puregon och är på dag 11 idag. Vågar vi hoppas på positiva resultat imorgon båda två....

    Tänka sig att mitt vul gav också bra resultat bättre än förväntat. Jag har otroligt men sant 7äggblåser. De hade mer förväntat sig 2-3st. Just för att jag har varit svårstimulerad innan. Så jag blev riktigt rörd när jag var där. Är på dag 9 så det blir ÄP på fredag. Vilken lyckodag det blev för oss båda. Solig

    Tack alla som hålt tummarna.

    Zwillinge lycka till på onsdag. Jag hoppas att ditt guldägg kommer ut.    

     
  • Sjöhästen80

    Tack Germany, Bambi, Jayt och Zwillinge.

    Det känns så långt till fredag.  Zwillinge jag avundas dig som ska på ÄP imorgon. Lycka till nu! 

    Bambi jag hoppas så att det blir bra för dig nu.    

      

  • Sjöhästen80

    Tack för att du tänkt på mig missne!

    Idag har jag varit på äggplock. Utav 7folliklar fick jag 5ägg. Så det är jag mycket nöjd med Skrattande. Skall på ET på måndag om de ej hör av sig. Så jag kommer vara orolig mellan 10-14 imorgon var gång telefonen ringer. Vill ju ej att det ska vara kliniken som ringer. Men det borde väl vara konstigt om inget ägg blir befruktat. Min sambos simmare är det inget fel på.

  • Sjöhästen80

    Hej alla!
    Jag är så himla glad idag. Har varit på ET och det visade sig att alla 5äggen blev befruktade Solig
    Nu går jag och bär på ett riktigt fint ägg som hade delat sig till 9celler men när de väl skulle sätta i det hade det delat sig yterliga. Vilken fantastisk bild det var att se detta lila embryo. Hur många som skall till frysen vet jag inte än får hem ett brev slutet av veckan eller början på nästa v. Men det blir säkerligen minst ett för det var lika fint som det jag fick.

    Nu är det bara till hoppas och vänta. Känns långt till TD som är den 16 juni.  

    Ni kloka kvinnor räknar man rd 1 idag eller är det imorgon? Glömde fråga.  

  • Sjöhästen80
    Zwillinge86 skrev 2013-06-03 18:59:23 följande:



    Vad kul att det gick så bra för dig! Vi fick ju bara ut tre ägg på två blåsor. Blev lovade två ägg tillbaka, men då endast ett blev befruktat sprack ju den tanken. 5 befruktade ägg är ju himmelriket, delar glädjen med dig! Dock blir jag lite sur för jag frågade om läkaren kunde säga nåt om ägget vid ET, men hon sa bara att det såg normalt ut. Läser ju ofta här om folk som skriver om toppenägg och perfekta ägg, samt hur bra äggen delat sig. Är det så olika från klinik till klinik, eller varför tror ni att min läkare håller på informationen?
    Sen undrar jag över det här med testdag, jag fick mitt ägg tillbaks den 1/6 och har testdag den 19/6, det är ju nästan en hel vecka längre än dig :S
    Men än en gång, grattis till dina fina resultat Sjöhästen!

    Det kan man ju alltid undra varför visa kliniker talar om antal celler och inte andra. De vill kanske inte inge falska förhoppningar. 

    Det verkar ju konstigt att du skall ta testet mycket senare än mig. Jag tycker du ska ringa dit och höra varför det har blivit så.

    Nu ska vi bara hålla tummarna och ruva på så hoppas jag att det går bra för oss båda. Är kul att följa någon åt som bara hade ET ett par dagar före mig.    
  • Sjöhästen80
    Zwillinge86 skrev 2013-06-04 21:49:25 följande:
    Tack för lugnande ord Sjöhästen. Tänkte att jag tjuvtestar efter två veckor, vilket bör vara ganska tillförlitligt eftersom ni andra har er officiella testdag då. Hur känner du dig annars?
    Kämparkramar

    Jag mår bara bra. Men det är såklart att man tänker/funderar mycket på hur det skall gå. Så fort man känner något i magen så undrar man. Men jag har ofta  känningar i magen (IBS tror läkarna) så det kan mycket väl vara det som spökar.

    Hur mår du då?

    Kram  
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH