• Sjöhästen80

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Hej Alla!
    Vilka fantastiska historier man får läsa här. Det ger mig mycket ny styrka och mina förhoppningar ökar att jag kan bli biologisk mamma.Glad
    Fast läkaren rekomenderade ÄD pga 2 avbrott innan ÄP.  

  • Sjöhästen80

    Hej Germany! Grattis till graviditeten.
    Jag blev så glad att jag fann lite hopp när jag läst dit inlägg. Jag har oxå ganska lågt amh och de har rekomenderat oss till ÄD. Men jag och min sambo har sagt till vår läkare på landstinget att vi vill bytta klinik som de även har avtal med och prova någon annan hormonspruta. Har bara tagit gonal -f.

    Min fråga till dig(germany) är vad för koständring gjorde du, vilka kosttillskott/preparat använde du. Stödmediciner vad är det? Och hur var ditt FSH värde? 

  • Sjöhästen80
    germany skrev 2013-03-28 09:58:47 följande:
    Jag hade lågt AMH och högt FSH.
    Jag är på språng nu, men inboxar dig senare vid tillfälle.
    Blir jätteglad över att kunna inspirera andra medsystrar till att inte ge upp hoppet och att kämparglöden kanske kan infinna sig och växa sig  starkare, trots motgångar (kämparglöd och styrka är något som behövs i dessa sammanhang).

    Kram så länge!


    Gör gärna det. Glad

    Jag vill även önska alla en Glad påsk! 
    Försök att passa på att njuta och koppla av och umgås med familj och vänner. Vi som kämpar behöver vila från våra bekymmer och ha det trevligt. Lättare sagt än gjort.

    Kram     
  • Sjöhästen80
    germany skrev 2013-04-01 09:29:43 följande:
    Hej!
    Jag kan inte inboxa dig, du måste nog i såfall lägga till mig som ny vän.
    Påsken har verkligen varit toppen! Sol, sol och åter en massa härlig sol Solig 

    Nu har jag lagt till dig som vän. Glad

    Väntar ivrigt...   
  • Sjöhästen80

    Hej Alla!

    Har en fråga till er som har gått på den långa behandlingen med nedreglering av synerela. Ni som haft regelbunden menscykel förre har ni fått oregelbunden efter behandlingen?

    Jag har alltid haft mellan 30-32dagar men efter behandlingen som blev avbruten innan ÄP, har min varit oregelbunden. Direkt efter så var den normal men gången efter var det bara 22dagar och nu har jag fått den förbaskade "skitet" igen men nu var det 28dagar. Kan det bli så här? Någon mer som varit med om det? Jag har haft väldigt ont värktabletter har inte hjälp. Haft problem att röra mig. Skulle ut och gå men gjorde så förbaskat ont. Inte som vanlig menssmärta. Kan jag haft ett missfall? Tankarna bara far omkring, just för att det var bara 22dagar förra gången. Tog aldrig ett grav.test. Men jag drömde att jag gjorde det och det visade + men sen vaknade jag och hade så ont i magen.
    Tänk om drömmen kunde varit sann.. 

      

  • Sjöhästen80

    Grattis Linn till  Gravid. Och alla andra som Plusat.

    Jag är så glad att vi har fått bytta klinik som vill ge oss en ny chans. Ivf Nordica sa efter 2avbrutna försök innan ÄP att det var ÄD som gällde. Men jag hörde med min läkare i Halmstad om vi inte kunde prova på någon annan klinik som ville prova med menapur eller köra en komb. Hade själv varit i kontakt med fertilitetcentrum och hört vad de ansåg. De tyckte man kunde prova igen. Så i fredags fick vi klartecken från klinikchefen i halmstad att vi kunde göra våra landstingförsök på fertilitetcentrum i stället. Så nu väntar vi bara på en kallelse skall komma. Jag är så glad att jag stod på mig att vi skulle bytta klinik. För vi var ej nöjda med Nordica.

    Jag vill gärna komma igång så fort som möjligt. 

    Så ge aldrig upp om ni vill få igenom något. Trägen vinner (ibland)    

          

  • Sjöhästen80
    Viki32 skrev 2013-04-29 12:26:50 följande:

    Sjöhästen: Lycka till med behandlingen, hoppas du kommer snart igång. fertilitetscentrum är jättebra!


    Idag var min första UL för min 3 ICSI behandling, korta protokollet, läkaren hittade 5-6 stora äggblåsor och 1 små på den andra sida. Jag blir orolig att min vänstra äggstock inte producerar fler ägg och jag vet inte varför, det hände ju första gången också Rynkar på näsan



    Tack Viki32. Jag hoppas att kallelsen kommer snart. Det är det enda man vill få i brevlådan nu.

    Jag förstår din oro om din äggstock. Hör med din läkare vad de säger om det. Var gång jag har varit på Vul så har de svårt att hitta min vänstra äggstock. Och det har inte varit så mycket blåser i heller. Läkaren sa att det kan vara pga att äggstocken börjar krympa och bli inaktiv. Nu vill jag inte oroa dig och sätta myror i huvudet. Behöver inte alls vara så för dig. Men förhoppnings viss har du ett guldägg i din högra äggstock som kommer denna gång. Glad  

  • Sjöhästen80
    Viki32 skrev 2013-05-04 11:01:27 följande:
    3 ägg av 4 har blivit befruktade, äntligen! Hoppas, hoppas att jag också får ruva snart, hoppas att de utvecklar sig bra tills måndag. Det är första gången jag ser ljus i det hela ivf karussel
    Åh, vad härligt det låter. Måste bli ett bra odds. Din dröm kommer säkert att gå i uppfyllelse.                               Vilken behandlingsform och spruta/sprutor tog du? Jag håller tummarna för dig att det ser bra ut på måndag.
  • Sjöhästen80
    Viki32 skrev 2013-05-04 16:04:42 följande:
    Sjöhästen: jag hade gonal f 350 och sprutade bara 9 dagar, korta protokollet, hade ju 7 åggblåsor 5-6 mogna på ultraljudet, men läkaren kunde inte svara varför det blev bara 4 ägg, men jag tror att de andra inte var tillräckligt mogna, de var i alla fall nöjda med 4 mogna ägg och nu 3 befruktade hoppas att allt går bra. När ska du börja behandlingen?
    Då fungerade gonal f för dig. Jag hade 375e men det tog sig inte på mig. Därav hoppas jag att andra sprutor fungerar bättre.
    Jag har inte fått någon kallelse än. Fick brev (30/4) från min läkare i Halmstad att de nu har skickat remissen, så det dröjer nog ett par darr innan jag har fått en datum. Jag hoppas att jag hinner med 1gång innan de kanske har semesterstängt.
  • Sjöhästen80

    Viki! Så underbart att höra. Lycka till nu. 

    FC ringde oss idag och vi ska dit redan på onsdag. Jag är så glad att nu vet att vi kan hinna med en gång innan semesterstängt.

Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH