• emhu

    Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH

    Idag fick jag se ett litet tickande hjärta <3

  • emhu
    Kattflickan skrev 2018-02-02 08:53:11 följande:

    [quote=78412656][quote-nick]germany skrev 2018-01-29 08:12:27 följande:[/quote-nick]Man kan vara i förklimakteriet 10 år innan man hamnar i det "riktiga" klimakteriet.

    Men när mensen varit borta i 1 år så brukar man få räkna med att man hamnat i klimakteriet.

     

    Så länge man har mens så finns alltid en  chans att man ägglossar någon cykel åtminstone och då kanske bär med sig ett guldägg. Det är så fint att läsa om alla framgångshistorier i denna tråd och de fylls till min stora glädje på även nu :)

    Hej Germany!

    Hoppas du har det bra. Jag skrev tidigare i tråden att min menscykel fortfarande är helt normal med tydliga tecken på ägglossning och jag har inte haft några klimakterietecken, trots att AMH var lågt redan för 7 år sen. Jag tycker det är konstigt. Har du en normal menscykel?

    Stort Grattis Emhu! Helt fantastiskt!


    Tack Kattflickan!
  • emhu
    Frazze skrev 2018-02-04 18:21:13 följande:

    Klart att det gör! Har man sett ett hjärta så minskar mf risken med mer än 50% fram till v 12 och då är mf risken väldigt liten efter det. Kommer att gå galant ska du se! Wiiiiii du är på g liksom!


    Ja, än så länge känns det bra. Tydliga symtom som iofs pendlar en del men så länge dom är kvar är jag nöjd :) imorgon ska jag ringa och boka tid för inskrivning på MVC.
  • emhu
    Frazze skrev 2018-02-04 21:06:43 följande:
    Åh fatta att du är gravid! Helt fantastiskt! Jag önskar att det kunde hända mig igen, är inte säker på att äd kommer funka för mig
    Varför skulle inte ÄD fungera? Du har ju en jättefin liten kille redan så din kropp vet ju bevisligen vad den ska göra :)
  • emhu
    Frazze skrev 2018-02-05 06:09:02 följande:

    Jag blev ju gravid på äd och dagen efter vi såg ett hjärta så kom allt ut. Vet inte om det kan vara så att främmande ägg inte är välkomna i min livmoder. Min son är ju från mina ägg och helt spontant el ja med letrozol, så då var det ju i alla fall från min kropp. Men vi får se vad de säger om det på kliniken i Riga.


    Har du gjort någon utredning av ditt immunförsvar? Annars tror jag bara att du hade otur! Vissa embryon klarar sig ju helt enkelt inte hela vägen...
  • emhu
    Aylina88 skrev 2018-02-21 13:17:09 följande:

    Hej tjejer! Idag är världens bästa dag för jag är gravid <3 vi hade bestämt oss för äd och söka hjälp men jag lyckades bli gravid av mig själv <3


    Åh wow! Stort grattis!!!
  • emhu
    Gluttan1981 skrev 2018-03-17 18:22:59 följande:

    Hej på er!

    Vill bara dela med mig av goda nyheter!

    I torsdags föddes en liten flicka mot alla odds <3

    Jag har hela graviditeten haft väldigt svårt att våga tro att det skulle bli en bebis, så när hon väl landade på mitt bröst fanns det inga gränser för den totala lyckan som sköljdes över mig.

    Fick besked om lågt amh värde och äggstockar som inte gick att hitta med vul. Vår bästa chans skulle vara IVF och snart äggdonation. Vi tvekade då vi har ett gemensamt barn sedan innan samt att vi har bonusbarn, mycket pengar, ska vi satsa med de dåliga oddsen vi hade. Medan vi funderade fick vi iallafall testa Letrozol. Med dubbel dos och på tredje försöket så blev vi gravida. Först trodde man att det var ytterligare en ofostrig graviditet, så choken som infann sig tio dagar senare när vi fick se en liten räka med stark tickande hjärta nådde inga gränser. Hade ju haft lite bruna flytningar.

    Har fått gå på några extra ul för att hålla oron i shackt men ändå svårt att låta sig vara ?glad? efter alla turer.

    Jag önskar er alla som just nu kämpar

    GE ALDRIG UPP DRÖMMEN OM ETT BARN

    det ska gå, på ett eller annat sätt, fortsätt kämpa,

    belöningen är väl värd allt kämpande och alla mörka stunder.

    Lycka till och STOR kram <3


    Åh vilken härlig berättelse! Stort grattis till er!
  • emhu
    Aylina88 skrev 2018-03-17 20:34:59 följande:

    Hej :) peppar peppar de går bra hittils jag går i i vecka 8 nu på tisdag och va på vul i onsdags och där låg en liten med pickande hjärta <3


    Grattis! Känner du att du kan slappna av nu när ni sett hjärtat slå? Jag är i 13+4 idag och var på kub för två veckor sedan och fick se en liten parvel där inne. Först nu känner jag att jag kan slappna av lite granna. Oron finns dock fortfarande kvar och kommer nog ligga där och lura tills bebisen (förhoppningsvis) är hos oss. Lycka till med fortsättningen på graviditeten!
  • emhu
    Frazze skrev 2018-04-26 07:00:34 följande:

    Hur går det med er andra som är grvida? Är det dags snart för någon av er? Sjuttiosjuan?


    Jag gick in i vecka 20 idag och känner sparkar och rörelser varje dag sedan någon vecka tillbaka. Känns fortfarande helt overkligt men det börjar sjunka in så sakta att vi ska bli tre äntligen. Var på rul för 10 dagar sedan och allt såg jättebra ut så nu har jag lovat mig själv att jag ska börja njuta. Det är dock jättesvårt att släppa oron...

    Hur går det för dig med kilona Frazze?
Svar på tråden Sökes! Framgångshistorier trots lågt AMH