Inlägg från: Linda1976 |Visa alla inlägg
  • Linda1976

    Ni som tycker att man MÅSTE ha syskon till sitt barn, varför??!

    spöket skrev 2010-11-07 20:28:55 följande:
    Självfallet ska ni inte planera för fler barn om ni inte vill ha fler. Jag hör dock till dem som tycker att det är bra med syskon. Jag är själv tillsammans med ett ensambarn och det är jobbigt för de barnen. Som ensambarn får man ibland så mycket uppmärksamhet från sina föräldrar att det är jobbigt. Allt fokus hamnar på detta barn. Har man syskon blir det en lite lagom spridning. Som ensambarn måste man liksom infria alla sina föräldrars drömmar om ni förstår vad jag menar. Detta barn måste ensam ordna barnbarn, bröllop, karriär, lyckade studier och allt vad det kan vara som man som förälder önskar sina barn.
    Men då är det ju fel på föräldrarna till det enda barnet. Jag har inga syskon men inte 17 har jag kravet på mig att fixa allt det där. Mina föräldrar är nöjda bara jag följer eget hjärta och huvud. 

     
    Min smak är mycket enkel - jag nöjer mig bara med det bästa.
  • Linda1976

    Det är sant. Men bara för att man skaffar flera barn så är det ju ingen garanti för att de delar på ansvaret precis. Alls! Det är ju vanligt att man inte bor i samma del av landet eller ens världsdel. ELler att man helt enkelt skiter i sina föräldrar (jo, det är vanligt, tyvärr).

    Å andra sidan - han slipper arvstvister  


    Min smak är mycket enkel - jag nöjer mig bara med det bästa.
  • Linda1976
    linnet23 skrev 2011-09-03 11:50:40 följande:
    jo viist ska man ha  syskon jag o min man försöker skaffa syskon till vår vår pojk.    så hoppas man få  snart  inne på  4 försöket nu men hoppas på tur alltså
    varför "ska" man ha syskon?
    nailorama.blogspot.com/ -ytligt intressant färgglatt
Svar på tråden Ni som tycker att man MÅSTE ha syskon till sitt barn, varför??!