klyban skrev 2010-11-15 12:56:08 följande:
Grädde är en bra råvara, är den dålig så känner man det på smaken.
Så lukta först, luktar det gott så smakar man.
Smakar det fortfarande okey så är det bara och äta den.
Folk är så hysteriska med mat och dessa bäst-före-datum och tror att det inte går att äta efter detta datum.
men läs igen det står bäst-före vilket betyder att tillverkaren garanterar att produkten är 100%:
Cräm fräs tex har jag en i stugan som är 3-4månader över bsät före, men har inga större betänkligheter att slänga den alls.
För vet att den är tom bättre än när den är nyinklöpt.
Har en kesella i kylen som är f rån förra julbaket, som ska testat till denna julbaket, men vi får se kvallen på den sen ;)
Denna bäst-före-datumet är nog det bästa livsmedelsindustrin kommit på någonsin.
För folk slänger mat på löpandeband som är fulltätbara och bra råvaror bara för någon har lurat i dom nått om datumen.
3-4 månader gammal creme fraiche??? Kesella som är 12 månader gammal... Ja, du... Hoppas du har plåtmage...  
