• MiAmore

    Vi som fått nog, nu SKA det bli ett plus i Januari!!!

    BabyW skrev 2011-01-06 10:46:29 följande:
    Åh du är för söt!!  Skrattande  Så förhoppningsvis sitter vi där imorgon med blåa tummar och våra plus!  Flört
    Ja vi får hoppas det
    Jag testade dock neg precis. Men ger inte upp hoppet riktigt ännu. Det var inte morgonurin jag testade mig med o det hade inte gått mer än knappt en timme sedan jag kissat sist så..
    ♥Milo 090107♥
  • MiAmore

    GRATTIS Kitty!!! Underbart!

    BabyW: Du är absolut inte ensam! Jag känner också mig väldigt stressad över detta i mellanåt. Detta med näsblod.. Jag hade näsblod väldigt ofta när jag var gravid? Kan ju kanske vara ett symptom på graviditet? Hoppas det!


    ♥Milo 090107♥
  • MiAmore
    BabyW skrev 2011-01-06 15:40:58 följande:
    MiAmore - Jag har inte haft det vid mina tidiga graviditeter, men visst är det kanon om det nu kan tänkas vara ett symptom?! Hade du det tidigt?
    Hoppas iaf att du har rätt!
    Kramar
    Det kommer jag inte ihåg tyvärr. Ska kolla i min dagbok jag skrev här på fl.
    ♥Milo 090107♥
  • MiAmore

    Mensen har inte kommit ännu, men tempen är på väg ner och grav testet i morse visade negativt. Har haft en känsla av att mensen är på väg nu i 2-3 dagar, men har hoppats på att det inte behövde betyda något. Är så trött på detta nu. Var jätteledsen och grät massor i morse. På min/vår sons födelsedag o allt. Nu känner jag att jag inte orkar med detta längre. Ska fortsätta med äl-tester och ev. tempningen, men Fl. känner jag att jag måste dra ner på rejält. Orkar inte läsa om alla som plussar (är jätteglad för deras skull men för min egen del är det jättejobbigt), och jag tror att det påverkar mig mer än jag vill erkänna att läsa om allas symptom. Har ju själv märkt att jag kännt mig väldigt stressad över detta med graviditet o syskon nu dem sista veckorna, och jag tror att det är för att jag hänger här inne allt för mycket. Så from. nu o fram tills jag plussat känner jag att jag måste dra ner på Fl rejält. Kommer inte sluta vara här helt så klart, men jag känner att jag måste hålla mig härifrån så mycket jag kan och försöka fokusera på annat ett tag. Lycka till ni andra!


    ♥Milo 090107♥
  • MiAmore
    Limpan 83 skrev 2011-01-07 13:04:06 följande:

    BabyW- bra att i står på er och inte ger er! De har absolut gjort fel!

    MiAmore- jag förstår dig, det kan vara väldigt stressande och ge en en massa extra press av att vaa här inne och läsa om de som lyckas. Men samtidigt en tröst att kunna skriva av sig och få så mycket tillbaka av alla dessa undebara männskor. Men jag förstår dig! Ta nästa månad till att försöka att inte tänka så mycket på det hela. Lägg testen och allt vad de heter på hyllan ett tag. Plusset kommer när man minst anar det. LYCKA TILL


    Ja det är jättebra att kunna ventilera sig  här inne, men lika bra som det är, lika stressande är det. Så känner som sagt att jag behöver en paus härifrån.

    Tack allihopa för underbart stöd! Jag fortsätter hänga kvar här som sagt, men ni kommer få se mig betydligt mer sällan. Saknar ni mig alldeles förfärligt så kan ni alltid inboxa mig o få min msn adress
    ♥Milo 090107♥
  • MiAmore

    Tack för alla kramar o stöd! Ni är underbara ska ni veta tjejer! Hjärta
    Min mens har inte kommit igång ännu, hade lite lite spottings i eftermiddags men inget mer sedan dess. Den kommer väl igång imorgon skulle jag tro. Jag kommer hänga kvar här fram till mensens slut, dock som jag skrev kommer ni inte se mig fullt lika ofta, och sedan så fort äl varit ska jag försöka hålla mig härifrån helt. Men jag behåller tråden i mina favoriter!


    ♥Milo 090107♥
  • MiAmore

    Hej tjejer! Nu har jag lyckats hålla mig härifrån i några dagar iaf. Mensen satte igång i lördags, så det verkar som att jag gått från en lutealfas på 13 dagar till 14. Var som sagt jätteledsen mer eller mindre hela fredagen, men nu känner jag mig positiv o peppad igen. Tänker dock hålla fast vid att jag ska försöka hålla mig härifrån så mycket som möjligt så fort mensen är över, och framför allt så fort äl. varit. Tror att jag blir mindre stressad då. Jag har börjat komma igång med träningen igen, och detta gör det lite lättare att hålla mig sysselsatt så att jag inte hamnar så lätt här framför Fl. Kan ju även hoppas på att det ska göra det lite lättare för mig att bli gravid, hoppas att jag kanske får en starkare äl nu när jag rör på mig mer.

    Hur går det här annars? Har läst dem sista inläggen o ser att där är några stycken som plussat. Stort GRATTIS till er!

    Jag hoppar av denna tråden nu iaf eftersom att det inte blev något plus i januari för oss. Men om någon startar en februari tråd får ni gärna hojta till


    ♥Milo 090107♥
  • MiAmore
    BabyW skrev 2011-01-11 12:45:09 följande:
    Vi har ju tänkt fortsäta i denna tråden i februari, verkade det som att de flesta tyckte. Så häng kvar i den omfattning du nu ska vara aktiv här på FL. Kul att se dig igen!  Skrattande
    Okaj, då gör jag det
    Lägger dock inte till mig i Bim listan förens jag haft äl och vet mer när jag har bim. Denna månaden hamnade min cykel på 28 dagar, men dem andra månaderna sedan mensen satte igång igen efter graviditet o amning har cykeln legat på 30-32 dagar. Så litar inte riktigt på att den kommer ligga på 28 dagar nästa månad också. Tror att det var mkt tack vare apiforce som gjorde att jag fick en kortare cykel denna månaden, och jag äter inte apiforce denna månaden, bara Glandin
    ♥Milo 090107♥
  • MiAmore
    Chokladmuffins skrev 2011-01-11 15:27:15 följande:

    Var ett tag sedan jag skrev nu.. Idag skulle vi egentligen börja vår utredning men de ställde in pga sjukdom.. Så segt när man äntligen skulle få gå dit.. men men fick en ny tid till den 26/1 ist.. MEN det sura var att jag troligtvis hade ÄL igår men eftersom vi skulle undersökas ville jag inte sexa i sön och igår. Jag är nu rädd att vi missat äl denna månaden.. =( Men får hoppas att det tar sig även en dag försent..


    Fy vad surt! Förstår att du känner dig besviken
    ♥Milo 090107♥
Svar på tråden Vi som fått nog, nu SKA det bli ett plus i Januari!!!