• Dimpen

    Pappa i september 2011

    Den 28 december väckte min flickvän mig med en sådan där teststicka som visade en svag svag linje vilket indikerar att det är graviditet på gång. Vi gick till Apoteket och köpte riktiga, digitala doningar och testade igen. Samma resultat: Vi väntar barn som beräknas pluppa ut i september 2011. Overkligt, spännande och väldigt roligt : )

    Det är vårt första barn och både jag och min flickvän är 28 år gamla. Vi bor i Göteborg.

    Några andra som hoppas bli pappor i kring september 2011?

  • Svar på tråden Pappa i september 2011
  • Hobbe74

    Grattis!
    Samma här fast vi fick reda på det på nyårsafton :)

  • Ranger81

    Gratulerar!
    Fick reda på det för några dar sen och planerad nedkomst är 21/9

    Frugan har en fyraåring sen tidigare så hon har koll på hur allt funkar vilket är rätt skönt  :)

    Är 29 år från Partille

  • Kolonia

    De tre teststickor som inköptes igår ger mig anledning att instämma i kören, JAG BLIR TVÅBARNSPAPPA I SEPTEMBER!!!!

    @Ranger81 Beklagar verkligen! Är själv jävligt nervös, hoppas det ordnar sig för er!


  • Dimpen

    Hej igen,

    Ledsen för det Ranger81. Känner dock flera där det gått snett första försöken men där det sedan kommit finfina kids. Keep on trying.

    Idag var vi på ultraljud. Min tjej har så oregelbunden mens att barnmorskan rekommenderade att vi gör ett tidigt ultraljud för att kolla mer exakt "implanteringsdatum", är tydligen viktigt att ha koll på veckorna om man vill göra KUB-test, vilket vi tänkte göra. Någon annan som har funderat göra det? Hur resonerar ni?

    I samband med ultraljudet där man kunde urskilja en bönformad mojj med ett litet binkande hjärta fick vi justerat ankomstdatum till 9/9, spännande spännande.

  • Memnok77

    Grattis!
    Vi skall också ha vårt andra barn runt det datumet, slutet av Juli är det planerat.

    Tråkigt med tidiga missfall, vi hade ett sådant i samband med förra graviditeten, man får helt enkelt se det som att det var något fel på barnet och att det var tur att det hände så tidigt. Krasst men det var så jag resonerade i alla fall. Bara på det igen, det är ju inte direkt oangenämnt arbete att göra ett barn... ;-D

  • starchild81

    Jag  skall  bli pappa i slutet av  Aug är så sjukt nervös, tankarna bara snurrar.... Räknar; får, barnvagnar o nappflaskor för att kunna somna på nätterna ;) 

  • Dimpen

    Är också nervös, funderar på vad det kommer vara för filur där inne som så småning om kommer ut, om allt kommer gå bra med min flickvän med graviditet och förlossning, hur vi skall orka när det väl sätter igång, vad som skall hända med övriga "livet" som alla säger att man aldrig ser åter, om barnet skall vara funktionellt, hur man skall göra med föräldraledighet och jämställdhet osv. osv...

Svar på tråden Pappa i september 2011