stekpanna - gjutjärn eller teflon?
det beror på vad jag ska steka.
Det beror ju på vad jag ska steka.
Kött - ALLTID gjutjärn
fisk, pannkakor - teflon
Det beror på, jag kan inte välja.
Helst gjutjärn för smak och yta men använder teflon för det mesta eftersom den är lättare och enklare att diska.
Jag håller på gjutjärn.teflonen blir repig och jag vet inte hur många jag slängt som jag fått i present och dyl.
Gjutjärnen jag har har hållt hela livet och jag har dessutom fått dem i arv.
Man får i sig lite järn också när man steker.
Har ont i handleder, därför teflon. Orkar knappt lyfta en gjutjärn
Gjutjärn alla gågner!
Undviker Teflon! Satsar på andra non-stick-varianter (dock inte full koll på vad de innebär), men använder pannkakslagg och plättlagg i gjutjärn.
Gjutjärn. Jag är konservativ på vissa punkter och skulle därför inte skaffa en teflonpanna.
Jag fick en stekpanna i gjutjärn i julklapp efter att ha velat ha en rätt länge men inte fått arslet ur vagnen så att säga. Är så nöjd!
Allt kött fastnar ju i gjutjärnspannan :(