• Smultron ett

    stekpanna - gjutjärn eller teflon?

                                                                


    Jag är den som är den!
    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden stekpanna - gjutjärn eller teflon?
  • Linda1976

    Det beror ju på vad jag ska steka.

    Kött - ALLTID gjutjärn
    fisk, pannkakor - teflon

    Det beror på, jag kan inte välja.  


    Min smak är mycket enkel - jag nöjer mig bara med det bästa.
  • Obsidiana

    Helst gjutjärn för smak och yta men använder teflon för det mesta eftersom den är lättare och enklare att diska.

  • isisisis

    Jag håller på gjutjärn.teflonen blir repig och jag vet inte hur många jag slängt som jag fått i present och dyl.
    Gjutjärnen jag har har hållt hela livet och jag har dessutom fått dem i arv.
    Man får i sig lite järn också när man steker.

  • anelia

    Har ont i handleder, därför teflon. Orkar knappt lyfta en gjutjärn

  • Anwen

    Undviker Teflon! Satsar på andra non-stick-varianter (dock inte full koll på vad de innebär), men använder pannkakslagg och plättlagg i gjutjärn.


  • DenNamnbitne

    Gjutjärn. Jag är konservativ på vissa punkter och skulle därför inte skaffa en teflonpanna.

  • Insatt

    Jag fick en stekpanna i gjutjärn i julklapp efter att ha velat ha en rätt länge men inte fått arslet ur vagnen så att säga. Är så nöjd!

  • Den allsmäktige

    Allt kött fastnar ju i gjutjärnspannan :(

Svar på tråden stekpanna - gjutjärn eller teflon?