Inlägg från: Finbus |Visa alla inlägg
  • Finbus

    Började försöka i helgen, någon mer 40+ som hänger på?

    Fick mens idag, flera dagar för tidigt. Men det var skönt att slippa väntan, rätt smärtfri också så nu ännu mer säker på att jag inte hade någon ÄL denna månaden.

  • Finbus
    supersnabben skrev 2011-03-01 16:27:32 följande:
    Vet att livet är skört och att åldern är emot mig, men kan ändå inte få bort tanken om att det kanske finns en mening med att avvakta barnagörandet till juni för att eventuellt glädjas åt en bebis 2012 istället för 2011!!!!!!
    Hur dumt låter det eg? Någon av er andra som har haft dessa tankar?
    Är ju annars en förnuftig kvinna som verkligen vet att barn inte bara kommer på beställning!!!
    Jag funderar på att skippa försök kommande månad eftersom jag inte vill ha julklapp men tror inte jag klarar av låta bli att försöka ändå. Förstår ditt tänk.
  • Finbus
    LyckligaLee skrev 2011-03-02 18:08:40 följande:
    Fattar precis. Är så glad att mina killar är sensommarbarn. Vill gärna undvika december-januari-barn om jag får välja. Verkar som kroppen väljer själv då jag för första gången upplevt utebliven äl. Känns märkligt även om det har sin naturliga förklaring. Var såååå inställd på att köra nu i helgen, men icke. Har nu tappat lusten helt och varvar tröstätnig med gym, haha. Vilken kombo, va... Bara det inte är förstadiet till klimakteriet... det skulle bara vara för mycket.
    Men visst skall väl utebliven ÄL vara ganska vanligt, framförallt efter 40 Flört Personligen har jag ingen koll förutom när jag försöker bli gravid så tror att det säkert brukar vara så annars också men att jag inte tänkt på det. Denna månaden ändrade jag kosten mycket och gick ner ett par kg i vikt så tänkte att det kanske berodde på det, men vabruari kanske brukar vara en ÄL-fri månad.
  • Finbus

    Har en kollega på jobbet som inte har några barn och försökt intensivt och länge. Lider så med henne just nu för vi har 5 gravida kollegor av ca 10 möjliga. Varav två är oplanerade graviditer och den ena till och med övervägde abort.

    Det tog mig 3.5 år förra gången och jag minns vad jag hatade dem som var gravida för tredje gången, jag unnade andra ett eller två barn men tre då var det för orättvist. Är så otroligt lycklig över min son och hoppas att jag slipper bli allt för tvångsmässig men är så avundsjuk på alla magarna på jobbet.

  • Finbus
    matannika skrev 2011-03-15 10:01:05 följande:
    nu behöver jag inte undra mer......+ade imorse..... =)....känns underbart!!!!
    Grattis! Hoppas att det snart min tur också Glad
  • Finbus

    Är riktigt less och deppig, känner för att lägga ned att försöka men det beror nog på PMS, bara mensen kommit och är över brukar jag få mer energi. Är himla stressigt på jobbet också.

  • Finbus
    lotusmamma skrev 2011-03-22 16:26:36 följande:
    Köpte ett est på apoteket idag, BIM-3 dagar...NEGATIVT!!! Jag ger upp, nu sk jag sätta mig på toa o gråta en stund för mig själv. Sen går livet vidare. Ni andra: Lycka till!!
    Trist Rynkar på näsan 

    Men vi ville väl egentligen inte få ett Plus nu så det stackars barnet skulle ha svårt att hålla isär julklappar med födelsedagspaket.

    Har ni helt bestämt sluta försöka och aktivt skydda er eller bara låta det bero?

    Tror jag orkar nog försöka några gånger till kanske...
  • Finbus
    lotusmamma skrev 2011-03-23 13:53:52 följande:
    Vi lägger ner alla tankar på fler barn nu. Att skydda sig verkar i dagsläget vara lite överkurs. Det tar sig ju ändå inte iaf. Känner mig plötsligt väldigt gammal o trist. Har mensverk som heter duga just nu, gaser o huvudvärk....alla mina klassiska "menssymptom", så eg hade jag inte behövt testa mig....visste redan vad det skulle visa. SKIT !!!! Ber om ursäkt för min negativa ton...önskar er alla ett innerligt lycka till ifs
    Jag tycker att FL är ett bra ställe att häva ur sig lite negativitet, vill ju vara mer positiv IRL Flört

    Det bästa är väl egentligen strunta i det, händer det så händer det. Fast jag mår skit under PMS och mens, känns ibland som jag mår kasst i två veckor var fjortonde dag. Är sugen på att testa p-piller igen vilket jag inte
    Tina 70 skrev 2011-03-23 15:38:02 följande:
    Jag förstår dig, jag har själv försökt att bli gravid i ca 6 år och plussade äntligen den 17:e Februari. Ge inte uppHjärta
    Härligt! Hur mår du?
     ätit på 17 år i hopp om att det skulle hjälpa. Men vill gärna få en bebis till först.
  • Finbus
    Leoniz skrev 2011-04-04 08:12:31 följande:
    Ingen tant röd har kommit? Känner mig förvirrad och vet inte vad jag ska tro Obestämd (är hon bara sen eller?). Har faktiskt aldrig köpt något gravtest (trots 3 tidigare graviditeter). Finns det någon som vill dela med sig om vad ni köpt och det kostar?
    Jag köpte via internet senast och det var billigt och kom snabbt, tror det var familjeapoteket.

    På vanligt apotek kostar det kanske en 50-lapp eller något om man kör på billigare.  
Svar på tråden Började försöka i helgen, någon mer 40+ som hänger på?