• Diablo

    Våra älskade hästar, bildtråd!


    Hej alla hästbitna!
    Tänkte att det skulle vara kul med en tråd där vi kunde visa upp våra älsklingar, spelar ingen roll om det är kallblod, varmblod, renrasiga, araber, ponnys eller åsnor, alla är de lika älskade!
    Presentera gärna er häst.
    Här kommer min!
    Hon är ett 25 årigt arabsto med super fin stam, tyvärr spelar det ingen roll för hon ser mer ut som en ardenner Skämt åt sidan, hon är lite grov. Med ett humör som en unghingst. Hon är jätte rolig att rida och en underbar dressyrhäst. Hon hoppar som en kängru och har blivit utskrattad mer än en gång, men hon har mitt hjärta, denna gamla dam.

    Fler som vill visa upp sina älsklingar!
    Har man tur behöver man inget vett!
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-06-30 17:10
    Tyvärr så har min gamla dam galopperat vidare till himlen,26 år gammal!
    RIP Pomeja!
  • Svar på tråden Våra älskade hästar, bildtråd!
  • September7

    Åh vad hästsugen jag blir när jag ser alla era hästar!
    Är helt frälst i araber efter att ha varit medryttare på en goding som var rund som en tunna.. En söt valack som blev 21 år gammal. Han var pigg och frisk in i det sista, tyvärr så fick han kronisk hälta och kunde inte ridas utan fick vara sällskapshäst och promeneras med, ägaren hade tyvärr inte lust att betala stallplats osv för en häst som inte kunde användas och ville heller inte sälja så han fick avsluta sina dagar efter det. Sorgligt, men tyvärr måste man ju fatta tunga beslut ibland :( Annars verkar Araber vara en ras som blir väldigt gamla!

    Har aldrig haft egen häst men min senaste medryttarhäst var en varmblodsvalack. Helt enormt mycket energi och kondition hade han, vi kunde vara ute i skogen i timmar innan han blev trött :P Hade funderingar på att börja tävla distans med honom :)


  • Eclipse


    Här är mina älsklingar!
    Till vänster Classique, 15-årigt Lipizzaner/sv halvblodssto.
    Till höger min älskade shagya-arab Santo, som jag tyvärr måsta ta bort i somras pga spatt. Han blev 15 år.
  • Mothes

    oj glömde, Han är en 7ârig tysk sportponny. jag utbildar honom nu sâ han är i toppform till liten när hon är stor nog att rida själv pâ honom Flört


    Ett nytt sätt att älska.
  • Tessie2022



    Annika's Legacy. Sv halvblod född 2010. Sista fölet efter ett underbart avelssto (har gett fd bruksprovsvinnare samt kungakannanvinnare) som tyvärr hastigt fick avlivas när Nickan här var 5 månader.. Saknar henne fortfarande.. En väldigt stor dam som tyvärr växer ifrån sin lilla matte på 162 ..



    Glittra barnens shetlandsponny
  • Tessie2022


    Och sist har vi Donna Karen.. Sv. Halvblod efter Don Romantic född 2008. Egen uppfödning som jag hoppas på att jag ska kunna ta upp ridningen på igen nu när barnen är snart 5 och 3 år.. Tyvärr gammalt kort då jag inte hittade några bra kort på henne och hon är inte hemma nu utan på inridning och förberedelse till 3-årstestet..
  • Baby

    Min Ridtravare Nisse (Last Nibs) Har haft honom sedan han var 3 år, han är nu 17 år. Väldigt allround kille som används till dressyr, hoppníng, skogsridning osv.
    Hans största tillgång är hans hjärta, hela hästen är full av kärlek. Mest av allt älskar han mys och att någon bryr sig om honom en stund.




Svar på tråden Våra älskade hästar, bildtråd!