• Saddi

    Hur får man bort Coca Cola beroende?

    Någon som varit beroende av Coca Cola men som kommit ur det? Har insett efter att ha nekat det i över ett halvår att jag faktiskt är beroende. Mår nästan sämre utan min cola än utan mina cigg. 

    Funkar det att dricka Zero istället? (Såklart inte i samma mängder, men när suget är som värst!) Eller är det lika dåligt? Vad har ni för tips? 

  • Svar på tråden Hur får man bort Coca Cola beroende?
  • Saddi

    Tack för alla tips!Glad

    Försöker dricka så mycket vatten det går för att inte vara törstig och bli sugen på cola.
    Den här helgen känner jag mig faktiskt lite duktig, istället för att köpa hem 4-6 liter cola så köpte jag 1 1/2 liter cola zero och jag drack inte ens upp hela igår. Annars kan jag lätt dricka 2 liter vanlig cola på en kväll.

    Ska köpa hem massor av mineralvatten eller köpa en Sodastream så jag kan göra eget smaksatt så kanske det blir enklare. Var alltid det jag drack förr. Drack aldrig läsk, kanske ett glas till maten om mina föräldrar köpt hem till helgen. Men sen jag flyttade hemifrån vet jag inte vad som hänt.. Det har gått utför iallafall! Usch!

    Men som någon skrev har jag hört att det är många som varit cola beroende och slutat som gått ner flera kg vilket inte skulle sitta fel. Så ska verkligen försöka klara det här! Ni får peppa mig! Någon mer som är på att sluta? Skrattande

  • Saddi

    Har nu köpt hem 3 flaskor mineralvatten som jag ska dricka för att se om det hjälper. Nu blir det ingen cola alls, inte ens på helger. Kanske zero eller light längre fram, men inte nu.

    Men kom gärna med mer tips om ni har :) 

Svar på tråden Hur får man bort Coca Cola beroende?