• deeya

    Tråden för 87:or som nyss blivit gravid!! :)

    Jaså har du ingen bild så man får kika hur "stor" du är? :)

    Här går det bara bra, full rulle i magen dagligen =)

  • deeya

    Oj vilken fin mage :)

    Vilket jättte hopp den gjort på bilderna så att säga!
    Jag hade typ ingen mage i den veckan med första :P

    Nu har jag betydligt mer men ändå inte så stor =)

  • deeya
    aquarius87 skrev 2011-06-13 22:15:24 följande:
    Spännande att se andra magar! Jag tycker iaf att du har en fin bebismage! Min söta lilla mage som jag la upp bild på häromdagen har helt plötsligt blivit mycket större.. Den växte massor över en natt typ! Visst, den är ju fortfarande inte jättestor, men nu syns den väldigt tydligt! Ska försöka ta en ny bild imorgon! Här lever oftast Lillen rövare på fm och senare på kvällen (nu tex) medan det är ganska lugnt mitt på dagen.. Har ni börjat gå till eran BM mer regelbundet än förresten? Jag har inte varit där sen ca vecka 10 och fick ingen ny tid förrän i vecka 24.. Tycker det känns lite långt emellan, även att jag mått så bra hela tiden.. Har ni också så?
    Var hos BM på inskrivning i v 12 och ska dit nu v 20 som jag är i nu men har inte bokat tid än, sen är nästa gång i v 25!

    Kanske skulle slänga upp en bild på magen jag med :)
  • deeya

    Vi fick BF till den 28/10!
    Men vilken vecka blir det då?
    För enligt BM var BF 27/10 och då räknade hon samma som jag alltså v 20 nu men om man räknar in BF efter RUL så blir det nog v 21?! Äh nu är jag förvirrad...

  • deeya
    SandraHelena skrev 2011-06-16 17:58:14 följande:
    Går in i v 23 idag!! Tiden springer iväg och det är kanon!! Haha! Ibland ser det ut som den lille håller på att bryta sig ur magen, hela magen sticker iväg :) Mys pys!! 
    Mysigt värre :)
    Jag hade 1 hel vecka fel på vad jag var i tills jag pratade med bm igår, men tur för mig att de var 1 vecka mer än jag trodde iaf Tungan ute
    Muminstjej skrev 2011-06-16 21:09:47 följande:
    Var på UL idag och fick se den lilla. Helt otroligt, det sjukaste jag någonsin sett. Tänk att den där lilla krabaten bor i min mage. Hjärta Och allt såg bra ut, men jag blev tillbaka flyttad två veckor. Men jag tror inte det kan stämma... Får se bättre se på RUL! Jag längtar ännu mer nu, allt känns helt annorluna nu. Känns mer som att det ÄR på riktigt eller vad man ska säga.
    Visst är det härligt att få se den lilla där inne :)
    Ja men visst när man äntligen får se att det är nån där inne som rör sig och så :)
  • deeya
    87Malin skrev 2011-06-16 22:13:43 följande:
    Jag hoppar gärna in här, är oxå en -87 och väntar sitt första barn. Är i V21 nu och har BF den 30 oktober.. Alla ni som är runt samma vecka när började ni känna dom första rörelserna/sparkarna?
    Välkommen till att börja med!

    Angående rörelser så är jag nu i v 21 själv och kände första rörelserna i v 15 och riktigt sparkar utan på magen i v 18!
    Men då väntar jag mitt andra barn iofs men kände med första också ungefär den tiden :)
  • deeya
    SandraHelena skrev 2011-06-20 21:09:22 följande:
    Halloj, halloj!!

    I morn ska jag på ett extra besök hos BM, då jag blivit akut trött och slut igen. Det som hade gått över nu, men så bara pang så blev man trötter igen. Så ska till henne och kolla mitt blodvärde, och troligen blir dte att höja järndosen skulle jag tro... Obestämd Tycker inte om dom tabletterna, men måste man så måste man!!! Glad
    Ajdå hoppas de vänder snart :)

    Ska själv till BM imorgon fast de är för v 20 kontrollen trots att jag är i v 22 Skrattande
    Tror de lutar åt järntabletter för mig också men vi får väl se Glad
Svar på tråden Tråden för 87:or som nyss blivit gravid!! :)