• Alexe

    BF september/oktober/november Malmö

    LadyA01: hur gick det för hunden sen? Vad är det för sort? Elias är nu ganska frisk, bara hosta och snor kvar, men jag och sambon är istället sjuka... Skyller lite på det där kallbadet.

  • Alexe

    Åhå, ingen liten hund.

    Sambon kom precis hem två timmar för tidigt och sa att nu blir han hemma imorgon och på fredag. Hoppas att det betyder lite avlastning för mig med lillkillen. Har hela huvudet fullt med snor och skulle emellanåt inte ha nåt emot att slå hål på pannan och kinderna för att få bort trycket i bihålorna. Hu hu.

  • Alexe

    Åh, stackars dig. Så tråkigt. Hoppas det tar sig snabbt igen och ta hand om er under tiden. Kramar.

  • Alexe

    Här händer det inte mycket. Är det verkligen så ont om folk som ska få barn i Malmö under hösten? Lovar ju å andra sidan gott för bb-vistelsen :)

  • Alexe

    Hoppas du haft en skön helg. Min pappa kom hem från Sydamerika efter 3 månaders resa så vi hängde med honom i lördags. Sen åt vi långbrunch på stan i söndags. Väldigt slappt och härligt.

    Tråkigt med dåligt nät och lillasystern, men bra att du är piggare. Jag är tröttare efter snart 3 veckor av sjuka (först lillkillen och sen jag och sambon). Hoppas snoret tar slut snart :)

    Vi ska på inskrivning på torsdag. Spännande.

  • Alexe

    Ja, nu har du ju redan varit :) Men vi hade först kort inskrivning med sköterskan och sen träff med läkare (helt olikt förra gången på allmänna MVC) och VUL. Liten björn som viftade på arm- och benstumpar. Märkligt. Ska dit igen den 30:e och prata med BM.

    Hur var det för dig?

  • Alexe

    Nä, men vad synd. Ska du inte höra om du kan byta då? I slutet ska man ju ändå dit ganska ofta och då är det trevligt med nån som man åtminstone inte tycker illa om. Och speciellt om det händer nånting också och man måste gå extra eller vill ringa och fråga eller ja... du vet.

    Där jag går funkar det tydligen så att det är en läkare och två BM och man går ibland hos ena, ibland hos andra. Lite märkligt att inte följas av samma, men känns ändå okej (har ju inte träffat nån av dem än), känner mig rätt mycket säkrare nu andra gången.

  • Alexe

    Jag var och tog alla blodprov igår. Har blivit helt immun mot nålar efter att ha gått på provtagningar varannan vecka till varannan månad medan jag åt medicin för några år sen.


    Har ju sett lilla björnen på VUL, och är redan lika tjock om magen som jag var i v 20 förra gången, så är rätt säker på att där är en bebis. Men tänker väldigt lite på det. Blir bara irriterad när foglosssningen gör sig påmind på nätterna eller om jag gått för långt eller för snabbt.


    Promenader låter trevligt. Ska du jobba mindre då eller varför blir det mer tid? Jag hade tänkt ge mig ut på stan idag, men i det här regnet blir det nog inte. Börjar få svårt att underhålla Elias hemma. Igår vände vi också vagnen framåt och plötsligt tyckte han att det var mycket roligare att åka. Skönt. Har sjalat honom över hela vintern, men nu orkar jag inte riktigt bära om vi ska längre sträckor.

  • Alexe

    Hej o välkommen, vad roligt att fler hittat hit :) Tråkigt att vara ganska ensam med barn, jag upplevde det lite så också. Har vänner med barn, men inga av mina närmsta. Mår du bra annars?

  • Alexe

    Han är snart 13 mån. Och tack vare honom har jag knappt hunnit tänka på graviditeten. Har inte mått illa nåt varken denna el förra gången tack o lov. Men förra gången var jag ju så grymt fokuserad o läste allt o kände mig jättegravid så fort jag plussat. När magen sen kom hade jag nästan hunnit bli trött på det :). Den här gången kom magen direkt o foglossningen också, men jag tänker ändå väldigt lite på att jag är gravid eftersom Elias tar så mkt energi. Nu har han dessutom haft maginfluensa en vecka o så fort han blev frisk blev jag sjuk. Håller tummarna för att sambon klarar sig.

    UL är ju grymt. Vi ska på fredag iom KUB-testet. Väldigt roligt att se att de redan är små människor.

    Vad gör du annars? Är ni särbos genom val el omständigheter? Vart går du hos MVC? Många frågor :) Svara om du vill.

Svar på tråden BF september/oktober/november Malmö