Ströbröd i köttbullar
Varför har man ströbröd i köttbullssmet? Blir det inte bara torrare då? När jag har det i blir mina köttbullar torra och lite sega men tar jag utan blir de bra. Kan man ha i annat eller är det bara utfyllnad??
Varför har man ströbröd i köttbullssmet? Blir det inte bara torrare då? När jag har det i blir mina köttbullar torra och lite sega men tar jag utan blir de bra. Kan man ha i annat eller är det bara utfyllnad??
Då mina köttbullar blivit som bäst är nar jag bara haft i ägg ingen mer vätska eller vätskebindande.
har åxå hört om pressad potatis men har sällan kokt överbliven potatis hemma så jag har aldrig testat.
500 g blandfärs
1 dl ströbröd
1,5 dl mjölk
1,5 tsk salt
1,5 krm malen svartpeppar
ev. 1,5 krm kryddpeppar
1 st ägg
Men så har jag själv plockat bort mjölken och ströbrödet för jag tyckte det blev torrt.