Linda1976 skrev 2011-03-01 20:13:21 följande:
Är man väldigt känslig så kan det absolut spela roll ja. Allt handlar om vad man vill stoppa i sig, och vet man inte så kan man ju inte ta ett aktivt beslut. Därför är det bra att känna till att färdiga kryddblandningar ofta innehåller nämnda ingredienser.
Jag försöker hålla mig mellan 15 och 20 - på fre/lö kostar jag på mig runt 25. Natriumglutamat stoppar jag aldrig i mig om jag kan undvika. Mjöl och socker likaså, det triggar igång mitt sockersug direkt, tyvärr. Jag skulle önska att jag inte behövde vara så strikt, men minsta socker utlöser det latenta sockerfrossandet, så jag måste låta bli, även i de situationer jag "vill" fuska - eftersom jag vet att det kommer surt efteråt.
eftersom jag är uppfödd på socker bostavligt talat (mamma drack under hela graviditeten) så r jag extremt sockerkänslig och jag är sååå glad att vi fann LCHF kosten.
25gram funkar här,men inte mer,och vi har nästan slutat äta ute,men kebabsplitt finns ju att köpa fryst på affären och 0gram kolhydrater i den