**Den stora feta LCHF-tråden**


Ska göra gräddsås till kyckligen idag, vilket är ert bästa tips för att reda av sås? Nu är ju mjöl, idealmjöl och maizena histora men jag vill ändå kunna få till en lite tjockare sås ;)
Där jag bor finns en hamburgerresturang, Sibylla, och den är helt okej. Sen finns det typ 4 pizzerior, helt sjukt att dom kan gå runt. Tycker folk borde vara less på äckliga pizzor. Ett fik där det finns en salladsbuffe, funkar rätt så bra. Bara att be dom skippa pasta och sen ösa på med skinka, räkor, kyckling, nötter och extra dressing.
I närmaste stad finns Max och donken och då föredrar både jag och mina barn Max. Mer varierat utbud och fräschare. Sen jag började på lchf har jag inte varit dit, men burgaren i salladsblad ska testas nästa gång jag är där.
I helgen är vi bortbjudna på middag. Tycker ni att det är okej att fråga vad det blir för mat för att ev kunna föbereda sig på bästa sätt hur jag ska undvika kollisar?