**Den stora feta LCHF-tråden**
Då bör man nog göra egna fiskbullar också.


Jag har precis varit och handlat rättika och tänkte prova rättiksgratäng till kvällens grillning. Någon som har nåt tips på hur den blir så lik potatisgratäng som möjligt?
Hur smakar rättika egentligen? Jag har aldrig ens hållt i en sån förrut... Vad är det för nåt? Ser ju ut som nån blandning av morot och potatis eller nåt.
Ska jag skala rättikan? Och sen skiva den i ungefär lika tjocka skivor som potatis vid potatisgratäng?
Nån som vet det här: ?
Om man äter kolhydrater, vi säger t ex en vit macka till maten då förstör ju mackan middagen genom att blodsockret höjs, gör det någon skillnad då om man lägger till t ex potatis också då?
Jag menar, om man väl fuskat spelar mängden någon roll då? Eller är det antal tillfällen?
Är det bättre att äta två mackor vid samma tillfälle än en macka till frukost och en till middag?