**Den stora feta LCHF-tråden**
Läser här om folk som frossar i/äter av olika kolhydratfulla saker och sedan mår dåligt. Inte bara psykiskt utan med illamående, svullen mage, problem med sötsuget direkt efteråt, viktuppgång på direkten osv.
Hur törs ni då "fuska"?
Inte sjutton vågar jag testa en vanlig smörgås eller pasta för jag har vare sig tid eller lust att må illa och bli dålig i magen...
Godis ska vi inte prata om!
Det blir till att fortsätta ha babybelostar som smågodis.
Det är inte värt det! Min motivation för att inte göra det är det jag faktiskt gått ned, då jag inte vill sabba det jag åstadkommit och börja gå upp i vikt så biter jag ihop. Känner jag att jag måste ha något gott så gör jag iordning lite hallon och vispgrädde. På så sätt fuskar jag inte mer än att jag äter bär som har lite högre kolhydrathalt dvs inte 5/100. Jag belönar mig också med lite mörk choklad någon gång per månad men större utsvävningar än så tillåter jag mig inte. Det är ytterst sällan jag får sådana där "jag vill ha" anfall som tur är, då är det ju lättare att hålla sig.