• Ladycocos

    BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF

    Fick idag ett fint plus på CB, 10 dagar efter ET. Fick tillbaka 2 toppembryon och väntar nu spänt på att få göra VUL och se hur många som gömmer sig där inne.... BF 1 november
    Har en son född augusti 09.

  • Svar på tråden BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF
  • Luella
    Maria123 skrev 2011-11-14 11:18:14 följande:
    Grattis grattis!!

    Vill ha min bebis nu!!!! Förra gången kom våran bebis mitt emellan jul och nyår så då hade man ju fullt upp med allt annat, men nu i tråkiga november efter tre veckor hemma är ju allt såååå långtråkigt.

    Har gått över 5 dagar nu men det känns som en halv evighet. Och alla bara tjötar, tjötar, tjötar!!

    Men nu ska jag åka till MVC, ska nänma det där med att gå över tiden när man gjort IVF och se hur det funkar här, Vill ju inte bli igångsatt men om den inte kommer självmant så finns ju inte så¨mycket att göra....      
    Ja usch, när jag gick över tiden med min dotter ringde folk varje dag och frågade om babisen kommit och om jag kände något osv osv. Jag höll på att bli galen. Till slut slutade jag svara i telefonen men då trodde alla att jag var på BB istället. Suck!
  • Sola

    Vilket straff att behöva gå över, jag lider med er!! Ni gör det så FANTASTISKT bra.

  • pållan

    Ja det är inte roligt...åtta dagar över tiden nu. Trodde att vattnet gick delvis i morse, det bara rann och blev en pöl i sängen. Blev själaglad, men sedan hände det inget mera. Har varit inne på förlossningen för kontroll, vattenavgång kunde inte bekräftas och allt var bra annars, så vi får bara vänta på mera läckage eller värkar. Tänk att tiden kan gå så långsamt! Maria123: är det bara vi kvar i tråden nu?!

  • Maria123

    Ja varför kommer inte våra bebisar ut?

    Var hos BM igår och enligt hennes IVF papper som jag också fick snabbkolla på för hon tog fram dom på datorn så är det ingen skillnad med en vanlig graviditet och en IVF så länge det inte handlar om flerbarnsfödslar, men så är det ju med normala sådana också att de räknas som risk. Såg dock att det stod att det ska hållas extra koll på SF måttet och om det behövs, göra ett tillväxt UL. Men mitt SF har varit bra, den hade tydligen växt lite extra nu för den hade hoppat upp på kurvan men det är väl för att den tekniskt sett är klar. Sen sa hon också att det kan vara olika i olika landsting. Och det gäller också igångsättning, i stockholm tex får man bara gå över en vecka, sättas igång 41+0 och i göteborg är det två veckor 42+0. Så om inte bebisen kommit ut till nästa måndag ska vi boka en igångsättning och senast den 24:e ska den vara pågång ut. Det känns ju länge men nu har den iallafall ett tag på sig att komma ut självmant, men det känns ändå skönt att ha ett slutdatum på det hela. Typ som man räknade BF för om SENAST 1 1/2 vecka har jag min bebis!!   

  • Luella

    Maria: skönt med slutdatum, förr eller senare kommer dom ju dom små liven men det är himla segt innan dom behagar att dyka upp.

  • pållan

    Maria: vad skönt med slutdatum! Och att allt är bra, det är ju ändå det viktigaste trots att man blir galen av att gå och vänta. I vårt län är det inte lika tydliga om slutdatum, pratade med BM idag. När man har gått två veckor över tiden, det är på måndag för mig, gör man en kontroll på förlossningsavdelningen och efter det fattas beslut om igångsättning. Fem dagar kvar till den där kontrollen, alltså. Gud vad jag kommer tjata om att bli igångsatt! Om det inte sker innan dess så klart, hoppas...

  • pållan

    Nu är vår dotter här! Världens finaste är hon, vi är så lyckliga! Fick sammandragningar o en liten blödning vid 22 igår kväll, vid 23.30 satte värkarna igång och vid 3.3 var vi inne på förlossningen, då var jag bara öppen 3,5 cm men hade 5 min mellan värkarna. Tjugo över åtta på morgonen kom hon ut, så det gick fort. Allt gick bra, men det blev lite dramatiskt på slutet för hjärtljuden gick ner oroväckande mycket. Två läkare, två barnmorskor och en undersköterska kretsade runt sängen, läkaren satte sugklocka men behövde aldrig använda den. Hon kom ut med navelsträngen virad massor av varv runt halsen, huvudet och hela kroppen, jag var riktigt rädd ett litet tag. Men nu är allt bra! Vilken ofattbar lycka!

  • coerulea

    Å, vilka härliga nyheter Pållan! Grattis till lilltjejen! {#emotions_dlg.flower}
    Dramatiskt, men med lyckligt slut.
    Visst är det härligt att äntligen gosa med bebis!
    Kram!

  • Sola

    Pållan: Stort grattis till er, det är ju så obeskrivligt stort att bli mamma Hjärta
    Vad vägde/lång var erat underverk?
    /Sola

Svar på tråden BF i okt/nov 2011, gravida efter IVF