Inlägg från: stjärna4 |Visa alla inlägg
  • stjärna4

    Fläskfile!

    Tänkte göra fläskfile idag stekt i skivor på spisen.Den har varit fryst i 2 dagar så då måste man väl vara ännu mer noga med att den är färdig.Har ingen termometer!Om jag skär den i skivor,hur länge behöver jag då steka den?Tycker det är svårt att se när fläskfile inte är rosa så därför vill jag gärna steka den lite länge,men så klart inte så den blir torr!Någon som vill hjälpa!!

  • Svar på tråden Fläskfile!
  • stjärna4

    Men om jag steker det ca 15 min,och sedan häller på vatten och kokar köttet i det i 15 min borde det väl vara färdigt??? Flört 

  • stjärna4

    Tänkte steka på svag värme,men du menar att en total tillagningstid på 30 min är fullt tillräcklig? :))

Svar på tråden Fläskfile!