• sommar201106

    ÄD gravida latte mammor i stockholm

    Hej hej, äntligen har man hittat en grupp där folk förstår vad man gått/går igenom! Efter 6 års kämpande så är vi idag i vecka 30+5 och den lill* beräknas komma den 30 maj, läääängtar!

    Kram

  • sommar201106

    Hej villsågärna och STORT GRATTIS!!!!  Ska strax in och läsa din presentation=)

    Vi gjorde på Huddinge och lyckades på första försöket, vilket kändes helt overkligt då vi kämpat så länge och hade hört att det inte är så jättevanligt att lyckas på första försöket. Men efter alla år av besvikelser och tårar så var det äntligen vår tur.

    kram

  • sommar201106

    Leiben & Paltkoma - tack och bock=) Ja, tiden går fort som bara den.

    Första gången jag hört talas om Notch ultraljud, vi ska på det sista ul nästa måndag och det kallade barnmorskan tillväxt ultraljud, är det samma sak? Trodde man visste allt men tydligen inte=)

    kram

  • sommar201106

    Hej villsågärna38 - vi går på Mama Mia Söder, dom är verkligen supergulliga och förstående där och jag kan varmt rekommendera dom. Går hos en bm som heter Ulrica Sjölin.

  • sommar201106

    Silkes, grattis till den lill* i magen=) läste precis din presentation och känner så väl igen mig. Konstigt att man orkar fortsätta om och om igen med alla behandlingar och vad det innebär men när man äntligen lyckats så "glömmer" man av allt det jobbiga man tvingats genomlida. När är BF? Vet ni vad det blir?

    kram

  • sommar201106

    Hej villsågärna38 - Känner så igen mig i din oro. Jag blödde både brunt och klarrött och hade fruktansvärda magsmärtor mer eller mindre dagligen fram till v. 13. Åkte in och ut på otaliga läkarbesök och UL men allt var som det skulle=)

    Vet att man blir galet orolig så fort man ser blod men precis som du skriver så är det ganska vanligt i början, speciellt vid ÄD. Läkaren vi träffade kunde dock inte säga varför det är så. Han sa även att man kan blöda av progesteronen.

    Håller alla tummar och tår att allt är som det ska!

    Stor kram!

  • sommar201106

    Hej tjejer, hoppas ni alla mår bra!
    Själv var vi på tillväxt-ultraljudet igår och allt såg toppen ut! BM hade lite problem att mäta lill*n då den snurrade runt mest hela tiden, sötnosen, men till slut så gick det=)

    Hörde mig för om Notch-ul och enligt henne så erbjuder vissa det och om man misstänker att något inte står rätt till så gör dom ett men hon tyckte inte det fanns någon orsak, så då får vi lita på det.

    Lägger oxå till mig till BF-listan.
    Ha en bra dag, många kramar!


    ÄD-GRAVIDA LATTEMAMMORS LISTA

    BF Gravid
    Tea75: BF 2011-07-28,  snitt troligen v 39+0
    Silkes: BF 2011-08-01, Första försöket med ÄD och första graviditeten, 4 tidigare IVF:er
    Emmylou: BF 2011-08-21. 2:a ÄD- en son efter 1:a.
    Villsågärna38: BF 2011-11-28, femte ÄD, tidigare sex ivf.
    Sommarbebis201105: BF 2011-05-30 Första försöket med ÄD

  • sommar201106

    Hej alla!

    Känns så kul att fler och fler går med i denna tråden (ibland får man bara en "depp"-period och känner sig helt ensam om att ha gjort ÄD) även om man vet att det inte är så.

    Jobbar sista dagen nu på fredag den 15/4, känns sååå underbart då mitt jobb inte alls bryr sig om att man är gravid utan bara lastar på en mer och mer jobb. Ska sedan njuta av 6 veckors ledighet (förhoppningsvis=) innan bebisen kommer.

    Villsågärna38 - håller tummarna för att allt går bra imorgon!!!

    kram

  • sommar201106

    Tea75 - Hoppas du snart slipper springa i backar och kan vara ledig=)

    Villsågärna38 - STORT GRATTIS!!! Försök njuta av allt det underbara du har framför dig (illamående, halsbränna, trötthet mm=)

    Jennie2010 - Förstår hur du känner men ge inte upp, som många skriver är det jättevanligt att blöda vid ÄD. Själv blödde jag både klarrött och brunrött fram till v. 12 (om jag inte minns fel, skrivit om det i ett tidigare inlägg).

    Många kramar till er alla!

  • sommar201106

    Jennie2010 - gör ont i hela mig när jag läser det du skrivit. Önskar er all lycka till i framtiden och hoppas du snart kommer tillbaka!

    Stor kram!!!

Svar på tråden ÄD gravida latte mammor i stockholm