Forum Behandlingar - Svårt att få barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Vilken akupunktör i Stockholm kan ni rekommendera?

  Tis 22 mar 2011 21:11 Läst 21951 gånger Totalt 20 svar
  Tis 22 mar 2011 21:11

  Hej, jag och min man  har gjort ett antal IVF-försök (varav 3 totalt misslyckade och 1 tidigt missfall) och ska snart få tillbaka ännu ett embryo. Denna gång vill vi prova akupunktur och jag vill därför ha era tips på akupunktör i Stockholm.

  Har själv erfarenhet av Dr Ma samt AAA kliniken (dock ej i samband med ivf) men har inte varit helt nöjd med någon av dem.

  Nu väljer jag mellan Dr Nie på Essingen, Akupunkturpraktik  på söder och Marietta Thunström på Akupunktur.se

  Någon med erfarenheter av dessa som ni vill dela med er av? Någon som har andra rekommendationer?

  Börjar bli desperat och vill verkligen tro att det här kan vara lösningen.

  Tack på förhand!

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2011-07-18 14:23
  Roligt att det fortsätter trilla in svar i tråden. Jag blev gravid utan akupunktur med med ivf till slut men forsätt gärna svara om andra kan ha nytta av svaren. Kan också tillägga att jag satsade på massage ist för akupunktur. Nu sist var jag iväg precis innan insättning av embryot och är nu i v 14.

 • Tor 24 mar 2011 19:10 #1

  puff Skrattande

 • Tor 24 mar 2011 19:41 #2

  Dessa två har jag hört mest gott och lyckade resultat om!

  www.dr-ma-akupunktur.com/kontakt.html
  www.sophielagercrantz.se/infertilitet.html

 • Tor 24 mar 2011 19:46 #3
  Zinfandel skrev 2011-03-24 19:41:26 följande:
  Dessa två har jag hört mest gott och lyckade resultat om!

  www.dr-ma-akupunktur.com/kontakt.html
  www.sophielagercrantz.se/infertilitet.html
  Tack! Vilken går du till? För visst går du? Jag har själv gått till Dr Ma (före ivfen) men tyckte inte att jag märkte någon skillnad.
 • Lör 26 mar 2011 21:38 #4
  vinterbebis12 skrev 2011-03-24 19:46:56 följande:
  Tack! Vilken går du till? För visst går du? Jag har själv gått till Dr Ma (före ivfen) men tyckte inte att jag märkte någon skillnad.
  Nix, jag är Skånetös Skrattande men självklart går jag på akupunktur Skrattande
 • Tis 29 mar 2011 14:29 #5

  Hej Dr Nie absolut!!!!
  Hon är grym hon har hjälp många barnlösa
  Lycka till

 • Tis 29 mar 2011 20:47 #6
  önskar skrev 2011-03-29 14:29:31 följande:
  Hej Dr Nie absolut!!!!
  Hon är grym hon har hjälp många barnlösa
  Lycka till
  Kul! Tack för tipset!
 • Klaris­sa
  Visa endast
  Ons 30 mar 2011 07:48 #7

  Om du har tid att åka till Uppsala finns det en kines vid namn dr.Pan som är specialiserad på menstruationer och graviditeter! Väderkvarnsgatan- nära vaksalatorg! Alla som jag pratat med har blivit gravida efter första till tredje besöket :)
  Lycka till! Kram

 • Mån 25 apr 2011 21:02 #9

  Tack för tipsen klarissa och pussesnuttan (och grattis till graviditeten pusse...) ! Jag får se om det blir akupunktur inför denna FET. Verkar som att det blir FET snabbare än väntat så hinner nog inte få in det i schemat.. Om vi inte lyckas med de vi har i frysen blir det CvL i Uppsala så bra med tips både i sthlm och u-a.

 • finali­na08
  Visa endast
  Tis 5 jul 2011 22:18 #10

  Jag har också varit hos Dr. Nie för att få hjälp med att bli gravid vilket Dr. Nie säger sig kunna hjälpa till med! Efter att ha läst mycket positivt på olika forum vill jag att andra ska få den chans som jag inte fick innan jag besökte Dr. Nie dvs jag vill ge en annan bild och gärna höra om jag är ensam eller om det finns fler som drabbats.

  Jag upplever besöken hos Dr. Nie som ganska stökiga det är fullt med folk i hennes hus och hon har inte tid att prata bara ta betalt. Jag upplever att  Dr. Nie verkligen försöker pressa ut så mycket pengar som möjligt från varje besök! Förutom behandlingar så försöker hon sälja på massa annan medicin från kina som i princip är obligatorisk att ta "annars kommer du inte bli gravid". 

  Jag har gått 4 månader hos Dr. Nie vilket är över 25 behandlingar. Det har lett till att jag är flera tusen kronor fattigare och jag har dessutom drabbats av följande svåra bivärkningar. 


  Mensvärken har fördubblats Tappar mycket hår Svår migrän! Det vill Dr. Nie lösa med mer behandlingar och mer medicin från kina Sexlusten försvann Aldrig kvitto om man inte explicit begär det!
 • Pusses­nuttan
  Visa endast
  Tis 5 jul 2011 22:40 #11

  Vad menar du med "chans som du inte fick"?
  Det var väl ingen som tvingade dit dig, att göra 25 behandlingar eller att köpa medicin från Kina? Om du inte tyckte det var bra eller fick så mycket biverkningar, varför fortsatte du att gå?

 • Ons 6 jul 2011 20:16 #12

  Tack för svaren i tråden! Tråkigt att höra om dina erfarenheter Finalina. Jag har erfarenhet av Dr Nie innan barnlöshetskarusellen började och håller delvis med dig om att det är rörigt. Anledningen till att jag inte gick tillbaka dit direkt utan testade Dr Ma och AAA kliniken var just att jag kände mig rätt stressad av besöken. Hoppas du kommer tillrätta med allt!

  Hursomhelst, det blev ingen akupunktur för oss utan enbart FET men det verkar ha gått bra. Är i v 12 nu.

 • Ons 6 jul 2011 22:57 #13

  Klarissa, har du själv varit hos denna dr pan i Uppsala?

 • Klaris­sa
  Visa endast
  Lör 9 jul 2011 01:13 #14

  Ja jag har varit hos dr Pan! Då pga mens problem ( hade mens varannan vecka) och det hjälpte han mig med på några behandlingar! :)

 • pompej­us
  Visa endast
  Sön 17 jul 2011 13:05 #15

  Hej!


   


  Läs på www.hagenmalm.se


  Där kan du hitta behandlingar som kan hjälpa dina problem.


   


  Lycka till!

 • Sön 17 jul 2011 22:14 #16

  Hej! Jag har gått hos Liselott Hagenmalm när hon höll till i Sundsvall, nu har hon mottagning i Stockholm. Jag blev gravid på mitt 7:e ivf. Liselott är en fantastisk kvinna som tar sig tid, lyssnar, och behandlar med stort hjärta och stor empati. Vet inte vad jag hade gjort utan denna underbara kvinna. Jag gick hos henne under ca ett år och fick zonterapi och akupunktur varannan gång. Märkte snabbt att kroppen mådde mycket bättre. Idag är jag mamma till en underbar son på 7 månader. lycka till!

 • Mån 25 jul 2011 01:32 #17

  Jag gick hos Marietta för akupunktur och fick en diet att hålla mig till. Detta resulterade inte i en graviditet ( men det var andra saker inte akupunkturen kunde rå på) men det jag mätbart märkt var att min lmslemmhinna blev ovanligt fin ( enligen en annan bm) och mina menssmärtor har helt försvunnit i 2 år. Jag har sen jag fick mens haft mycket ont varje månad, tills akupunkturen. Min första mens efter akupunkturen förstod jag först inte alls var en mens, eftersom jag inte kände i magen ( jag är van vid ordentlig smärta) . Därför är jag övertygad om att akupunkturen verkligen påverkade min kropp i rätt riktning. Jag gick, om jag minns rätt, 5 gnger och detta skulle hålla för 2 år framöver. Någon gång lyckades jag inte passa tiden, men jag fick komma då jag kom iaf. Hon erbjöd sig också att ge akupunktur sent på kvällen om det skulle behövas, för att pricka in så nära som möjligt ( jag reste till dk och inseminerade) Den avslappnade stilen passade mig, jag blev inte stressad ens när jag var 45 min sen. ( och stressad anser akupunktörerna inte att kvinnor som ska bli gravida ska vara

  Jag har ingen egen erfarenhet av Dr. Nie men vad jag förstår kan man få vänta väldigt länge, trots bokad tid och att man ska behandlas 5 dagar i rad = min vän fick ta semester från jobbet i en v. för att kunna följa behandlingen.

 • Mån 25 jul 2011 01:35 #18

  Grattis tredjemaj! Kul att höra.

 • Mysan7­0
  Visa endast
  Mån 5 dec 2011 17:56 #19

  Hej! Jag kan bara tillägga att jag var hos Dr Nie för fyra år sen och har idag en underbar tre-åring!! Det säger allt!!

 • Lör 28 okt 2017 21:46 #20

  Jag fick barn via akupunkturbehandling och jag vill gärna dela med mig av mina erfarenheter. Jag och min man försökte få barn via ivf i 5 år utan att lyckas. Då fick jag rådet att gå till akupunktör Susana Quintela som är specialiserad på ofrivillig barnlöshet. Jag fick fantastisk hjälp av henne och efter ett år av behandling blev jag gravid. Jag fortsatte gå hos henne under hela graviditeten och så föddes vår dotter. Så jag vill varmt rekommendera Susana sqakupunktur.nu

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll